Football Talk

La Liga: Ξανά ήττα για τη Σεβίλλη, στην κορυφή με Ρεάλ Μαδρίτης και Βαλένθια η Ράγιο! (video)

La Liga: Ξανά ήττα για τη Σεβίλλη, στην κορυφή με Ρεάλ Μαδρίτης και Βαλένθια η Ράγιο! (video)

Δεν κατάφερε να πάρει τους πρώτους της βαθμούς στη La Liga η Σεβίλλη, η οποία ηττήθηκε με 4-3 από την Αλαβές, τη στιγμή που η Ράγιο Βαγιεκάνο πανηγύρισε μεγάλο «διπλό» επί της Αλμερίας με 2-0.

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο φαίνεται πως έχει ξεκινήσει η σεζόν για τη Σεβίλλη, η οποία μετά την ήττα στην πρεμιέρα της La Liga και αυτή στο Σούπερ Καπ στην Ελλάδα, στα πέναλτι από τη Μάντσεστερ Σίτι, είδε να «τριτώνει» το κακό, κόντρα στην Αλαβές.

Η γηπεδούχους προηγήθηκε στο 7ο λεπτό με τον Γιόχα, αλλά σύντομα οι φιλοξενούμενοι κατέγραψαν την ανατροπή, με τον Οκάμπος να συνεργάζεται με τον Λαμέλα και τον τελευταίο να κάνει το 2-1, πριν από τη λήξη του πρώτου μέρους.

Ωστόσο, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Ντουάρτε στο 44'. Κακή η Σεβίλλη στην επανάληψη, ο Κίκε Γκαρσία με δύο γκολ σε πέντε λεπτά (54' - 59') πέτυχε το 4-2 για την Αλαβές. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν με τον Ράφα Μιρ.

Λίγο αργότερα, η Ράγιο Βαγιεκάνο φρόντισε να αποδείξει και πάλι πως η περσινή της πορεία στη La Liga, μόνο «πυροτέχνημα» δεν ήταν και πανηγύρισε σημαντική νίκη επί της Αλμερία με 2-0, όπως είχε συμβεί άλλωστε, και στην έδρα της Γρανάδα.

Το σκορ άνοιξε ο Γκαρσία στο 75’, για να έρθει ο Σις και να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα, με τη Ράγιο να αποτελεί μόλις μία από τις τρεις ομάδες που έχουν το απόλυτο στο πρωτάθλημα, μαζί με τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Βαλένθια.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0