Football Talk

H «κατάρα» της πρεμιέρας έλαβε τέλος για τον ΟΦΗ! (video)

H «κατάρα» της πρεμιέρας έλαβε τέλος για τον ΟΦΗ! (video)
Το buzzer beater του Νέιρα, δεν ήταν απλώς ένα γκολ νίκης. Ήταν το «τέλος» μίας... κατάρας για τον ΟΦΗ.
ΟΦΗ και Άρης έδωσαν ό,τι είχαν στην πρεμιέρα τους στη Stoiximan Super League 2023/24. Τα πέντε γκολ το αποδεικνύουν, ενώ όσοι παρακολούθησαν το ματς, γνωρίζουν πως το 3-2 ίσως είναι και... φτωχό ως σκορ, βάσει των ευκαιριών που υπήρξαν, ακόμα και στα τελευταία δευτερόλεπτα του ματς!

Στο φινάλε, πάντως, οι Κρητικοί ήταν οι νικητές, χάρις το γκολ του Νέιρα, που έπαιξε τον ρόλο της... χρυσής αλλαγής. Μόλις οκτώ λεπτά στον αγωνιστικό χώρο

Χρειάστηκε μόλις οκτώ λεπτά στον αγωνιστικό χώρο, για να βρει δίχτυα και παράλληλα, να σφραγίσει την πρεμιέρα με το... δεξί στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, μετά από πέντε χρόνια!

Από την πρεμιέρα της σεζόν 2014/15 είχε ο ΟΦΗ να «γευτεί» τη χαρά της νίκης με το καλημέρα. Τότε, είχε επικρατήσει με σκορ 1-0 του Παναιτωλικού.

Έκτοτε, μεσολάβησαν τρεις σεζόν με τους Κρητικούς εκτός Super League, αλλά στην επιστροφή τους στη Super League το 2018, οι πρεμιέρες δεν τους... έβγαιναν όπως θα ήθελαν.

Πιο συγκεκριμένα, από το 2018 έως το 2021, ήρθαν ισόπαλοι με Πανιώνιο (2-2), Άρη (1-1), Παναιτωλικό (1-1) και Άρη (0-0), κατά σειρά, ενώ στην έναρξη της περσινής (2022/23), ηττήθηκαν με σκορ 3-1 από τον Ατρόμητο.



Φέτος, «ξόρκισε» από νωρίς έναν από τους κακούς του... δαίμονες. Σε μία σεζόν με υψηλές βλέψεις, μετά και τις εντυπωσιακές εμφανίσεις στο φινάλε της προηγούμενης: την είσοδο στα Play Off.

Kάτι που «κυνηγά» ο ΟΦΗ, από την αγωνιστική περίοδο 2019/20.

 

Φάνης Τσοκανάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0