Football Talk

Το σερί σταμάτησε στα… 10: «Διέλυσε» ξανά τη Γουλβς η Μπράιτον σε 55 λεπτά! (video)

Το σερί σταμάτησε στα… 10: «Διέλυσε» ξανά τη Γουλβς η Μπράιτον σε 55 λεπτά! (video)

Μία απίθανη Μπράιτον έχει κάνει την εμφάνισή της στο «Μολινό», με τους «γλάρους» να επικρατούν με 4-0 της Γουλβς σε 55 λεπτά, παράγοντας απίστευτο ποδόσφαιρο, αλλά τους «λύκους» να σταματούν το σερί των 10 συνεχόμενων γκολ των γηπεδούχων.

Την καλύτερή της εμφάνιση μέχρι την επόμενη παράγει τη δεδομένη χρονική στιγμή η Μπράιτον στην έδρα της Γουλβς, με τους «γλάρους» να είναι έτοιμοι να πανηγυρίσουν την τέταρτη διαδοχική επικράτησή τους απέναντι στους «λύκους».

Και με τι τρόπο; Τέσσερα γκολ σε 55 λεπτά, παίζοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο και δικαιώνοντας απολύτως τον Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι που επισήμανε πως όσοι και να φύγουν από το ρόστερ του, το πνεύμα και η ψυχή της Μπράιτον μένει εκεί.

Ο Μιτόμα έκανε το 1-0 και «σέρβιρε» το δεύτερο γκολ για τον Εστουπινιάν, προτού ο Σόλι Μαρτς αναλάβει δράση.

Ο Άγγλος, ο οποίος είχε σκοράρει και στην πρεμιέρα, σκόραρε στο 51’ και το 55’, με τους «γλάρους» να μετρούν πλέον ένα 10-0 γκολ κόντρα στη Γουλβς, όλα εντός του 2023, με τον Ιταλό προπονητή στον πάγκο!

Τελικά, αυτό σταμάτησε στα… 10 γκολ, με τον Χουάνγκ να μειώνει στο 61’ σε 4-1, σε μία ολότελα αρνητική μέρα για την ομάδα του.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0