Football Talk

Προκριματικά Champions League: Ο Ταβερνιέρ… λύτρωσε τη Ρέιντζερς, εμφατική νίκη για Αϊντχόφεν (video)

Προκριματικά Champions League: Ο Ταβερνιέρ… λύτρωσε τη Ρέιντζερς, εμφατική νίκη για Αϊντχόφεν (video)

Το γκολ του Τζέιμς Ταβερνιέρ… και στον επαναληπτικό με την Σερβέτ, ήταν αυτό που έδωσε την πρόκριση στη Ρέιντζερς στα play off του Champions League (1-1, 3-2 συνολικό σκορ). Η Αϊντχόφεν διπλασίασε τις νίκες της επί της Στουρμ Γκρατς, «άλωσε» και την Αυστρία (3-1) και θα αντιμετωπίσει την ομάδα από την Γλασκώβη για μια θέση στα… αστέρια.

Η Ρέιντζερς με… μπροστάρη τον αρχηγό της, Τζέιμς Ταβερνιέρ, απέφυγε την ήττα στην Ελβετία (1-1) και εξασφάλισε την πρόκριση στα play off του Champions League, χάρις στη νίκη από το πρώτο παιχνίδι. Η Σερβέτ είχε προηγηθεί στο 22ο λεπτό με τον Κουτέσα με ένα υπέροχο σουτ, όμως η ισοφάριση ήρθε στο 51’ και μαζί και το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση.

Εκεί, ο σύλλογος από την Γλασκώβη θα αντιμετωπίσει την Αϊντχόφεν, η οποία κινδύνευσε για λίγο από την Στουρμ Γκρατς αλλά κατάφερε γρήγορα να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση. Οι Αυστριακοί άνοιξαν το σκορ στο 26’ με ωραίο σουτ του Μπόβινγκ, όμως πριν την συμπλήρωση του πρώτου 45λεπτου, οι φιλοξενούμενοι είχαν γυρίσει το ματς.

Ο Βέερμαν ισοφάρισε στο 32’, ενώ ο Λουκ Ντε Γιογνκ στο 40’ ολοκλήρωσε την ανατροπή με… κεφαλιά ψαράκι. Το τελικό σκορ για την Αϊντχόφεν (3-1) διαμόρφωσε στο 85ο λεπτό ο Ρικάρντο Πεπί από τα «11» βήματα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0