Football Talk

Γιένς Γιόνσον: «Είναι μία τραγωδία, είναι θλιβερό αυτό που συνέβη»

Γιένς Γιόνσον: «Είναι μία τραγωδία, είναι θλιβερό αυτό που συνέβη»

Στην συνέντευξη τύπου της ΑΕΚ στην Κροατία, ο Γιένς Γιόνσον αναφέρθηκε στην επερχόμενη αναμέτρηση με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ενώ σαφώς και στάθηκε στα θλιβερά γεγονότα της Νέας Φιλαδέλφειας.

Στην Κροατία πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν από κάθε Ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τα προκριματικά του Champions League και ο Γιένς Γιόνσον απάντησε στις ερωτήσεις του τύπου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιένς Γιόνσον:

Για τα αιματηρά επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας

«Είναι μία τραγωδία. Είναι θλιβερό ότι συνέβη. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του Μιχάλη. Εμείς έχουμε έρθει εδώ να παίξουμε ποδόσφαιρο. Ήταν μία τραγωδία. Είμαστε θλιμμένοι, αλλά είμαστε ποδοσφαιριστές. Έχουμε έρθει εδώ για να παίξουμε ποδόσφαιρο».

Για τα χαρακτηριστικά της Ντιναμό Ζάγκρεμπ;

«Πρόκειται για μία ομάδα επιθετική. Έχει καλή κυκλοφορία της μπάλας. Κυρίως στο κέντρο είναι πολύ καλή, με τα μπακ να ανεβαίνουν. Αυτό ίσως θα μπορέσουμε να το εκμεταλλευτούμε στις αντεπιθέσεις».

Σχετικά με την αλλαγή της έδρας;

«Προσωπικά δεν με επηρεάζει. Ξέροντας τη φιλοσοφία του προπονητή και της ομάδας, ήρθαμε εδώ για να πάρουμε τη νίκη. Και το Σάββατο θέλουμε τη νίκη. Ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε. Σίγουρα όταν 16 ημέρες δεν έχεις παιχνίδι δεν είναι το καλύτερο για έναν ποδοσφαιριστή. Δεν έχει ρυθμό. Όμως δεν αλλάζει αυτό. Στο DNA της ομάδας είναι να κερδίσουμε».

Μετά την τραγωδία αν αυτό το γεγονός προσφέρει έξτρα πίεση ή έξτρα κίνητρο;

«Δίνει έξτρα κίνητρο. Θέλουμε να κάνουμε περήφανο τον κόσμο μας και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0