Football Talk

Θύμα διαδικτυακής επίθεσης ο Μοπέ, στο «πλευρό» του η Έβερτον

Θύμα διαδικτυακής επίθεσης ο Μοπέ, στο «πλευρό» του η Έβερτον
Ο Νιλ Μοπέ έγινε «στόχος» διαδικτυακής επίθεσης, με την Έβερτον να παίρνει άμεσα θέση για το συμβάν.
Η Έβερτον ηττήθηκε στην πρεμιέρα της στην Premier League της σεζόν 2023/24 από τη Φούλαμ και μία μερίδα του δυσαρεστημένου της κοινού, βρήκε τον «ιδανικό φταίχτη», στο πρόσωπο του Νιλ Μοπέ. Αφορμή στάθηκε μία ανάρτησή του μετά το ματς, στην οποία τόνιζε πως είναι «δυσαρεστημένος με το αποτέλεσμα, παρά την προσπάθεια της ομάδας».

Πολλά μηνύματα άρχισαν να φθάνουν στον προσωπικό λογαριασμό του 26χρονου Γάλλου, με την Έβερτον να παίρνει σαφή θέση υπέρ του ποδοσφαιριστή της.

Αναλυτικά το μήνυμά της:

«Η Everton Football Club καταδικάζει κάθε μορφή προσωπικής κακοποίησης που στρέφεται προς τους παίκτες μας και τις οικογένειές τους ή οποιοδήποτε προσωπικό της Λέσχης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στεκόμαστε σθεναρά ενάντια σε μια τέτοια συμπεριφορά και ερευνούμε τους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που έχουν στοχεύσει τον Neal Maupay.

Ενθαρρύνουμε επίσης οποιονδήποτε χρησιμοποιεί αυτές τις πλατφόρμες να αναφέρει, να καταδικάζει και να επισημαίνει οποιαδήποτε τέτοια κατάχρηση στις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης στις οποίες εμφανίζεται.

Οι διακρίσεις και το μίσος δεν έχουν θέση στο παιχνίδι μας».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0