Football Talk

«Πέρασε» από την Μπρατισλάβα η Μακάμπι Χάιφα (2-1 την Σλόβαν), ισχνό προβάδισμα για Ρέιντζερς (video)

«Πέρασε» από την Μπρατισλάβα η Μακάμπι Χάιφα (2-1 την Σλόβαν), ισχνό προβάδισμα για Ρέιντζερς (video)

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα play off του Champions League έκαναν η Μακάμπι Χάιφα και η Ρέιντζερς, οι οποίες επικράτησαν με 2-1 των Σλόβαν Μπρατισλάβας και Σερβέτ αντίστοιχα. Τρομερό πρώτο ημίχρονο στην Σλοβακία «γεμάτο» γκολ και θέαμα, το πάλεψαν μέχρι τέλους στην Σκωτία οι σκληροτράχηλοι Ελβετοί.

Τα συναρπαστικά πρώτα ημίχρονα σε Σλοβακία και Σκωτία περιελάμβαναν γκολ και ποιότητα, με τις Μακάμπι Χάιφα και Ρέιντζερς να αποκτούν ένα ισχνό προβάδισμα πρόκρισης, στα play off του Champions League. Οι Ισραηλινοί επικράτησαν με 2-1 της Σλόβαν μέσα στη Μπρατισλάβα, ενώ η ομάδα της Γλασκώβης νίκησε με το ίδιο σκορ τη Σερβέτ.

Ο Ντία Σαμπά ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Μακάμπι Χάιφα αφού είχε ασίστ στο 5’ για τον Πιερότ και ένα φανταστικό γκολ 10 λεπτά αργότερα. Η Σλόβαν έχασε μερικές σπουδαίες ευκαιρίες για να πάρει αποτέλεσμα από το παιχνίδι, ενώ είχε ισοφαρίσει προσωρινά στο 12’ με αυτογκόλ του Σεκ.

Στην άλλη αναμέτρηση της βραδιάς, η Ρέιντζερς νίκησε με 2-1 την Σερβέτ με σκόρερ τον Ταβερνιέρ στο 6’ με πέναλτι και τον Ντεσέρς στο 15’, ο οποίος στάθηκε τυχερός. Ο Μπεντία βρήκε δίκτυα στο 44’, όμως η αποβολή του Ντουλίν στο 66’ δεν επέτρεψε στους Ελβετούς να μπουν ξανά στο ματς.

Ωστόσο, εκ νέου δεν «λύγισαν», μολονότι αγωνίζονταν με 10 παίκτες και θα κυνηγήσουν την πρόκριση στη ρεβάνς στην έδρα τους.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0