Football Talk

Αγγλία – Νιγηρία 0-0 (πεν.4-2): Οι «Λέαινες» άντεξαν στα πέναλτι και… έφυγαν για τα προημιτελικά! (video)

Αγγλία – Νιγηρία 0-0 (πεν.4-2): Οι «Λέαινες» άντεξαν στα πέναλτι και… έφυγαν για τα προημιτελικά! (video)

«Εφτάψυχη» η Αγγλία κατάφερε να πάρει μία σπουδαία πρόκριση επί της Νιγηρίας στο Μουντιάλ γυναικών (7/8), επικρατώντας με 4-2 στα πέναλτι μετά από ένα απολαυστικό παιχνίδι.


Οι «Λέαινες» δεν είχαν καθόλου εύκολο έργο απέναντι στις Νιγηριανές, που τους έβαλαν δύσκολα και απειλούσαν συνεχώς ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.

Ένας δοκάρι της Κανού στο δεύτερο 45λεπτο χτύπησε το καμπανάκι για την άμυνα της Αγγλίας που έως εκείνη τη στιγμή δεν είχε ανησυχήσει ιδιαίτερα.

Οι Αγγλίδες πέρασαν στην αντεπίθεση με την γκολκίπερ της Νιγηρίας να αντεπεξέρχεται σωστά στα καθήκοντά της πραγματοποιώντας δύο συνεχείς αποκρούσεις στις κεφαλιές των Ντέιλι και Ρούσο.


Το σκορ παρέμεινε στο 0-0 και το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση. Μία ανάσα πριν τη συμπλήρωση του μισάωρου, η Μπράιτ δοκίμασε ένα πλασέ που για λίγο δεν κατέληξε στα δίχτυα.

Η διαδικασία των πέναλτι ήταν αναπόφευκτη με τις Νιγηριανές τελικά να «λυγίζουν» απέναντι στην πολύ καλή Έρπς που πραγματοποίησε δύο σωτήριες αποκρούσεις χαρίζοντας τη νίκη-πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης.


www.bnsports.gr
   

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0