Football Talk

Λουτσέσκου: «Έμεινε στον πάγκο ο Κωνσταντέλιας, άλλαξε το μυαλό του και ήταν φανταστικός!»

Λουτσέσκου: «Έμεινε στον πάγκο ο Κωνσταντέλιας, άλλαξε το μυαλό του και ήταν φανταστικός!»

Διαβάστε τις δηλώσεις του Ρασβάν Λουτσέσκου για την τεράστια πρόκριση του ΠΑΟΚ και τον εκπληκτικό Γιάννη Κωνσταντέλια.

Ο Λουτσέσκου κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση για τον απίθανο Κωνσταντέλια, τονίζοντας ότι «ήταν φανταστικός απόψε, αλλά πρέπει να συνεχίσει με ταπεινότητα».

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του:

Για τον Κωνσταντέλια«Έχει ταλέντο αλλά θα πρέπει να δουλέψει σε αρκετά κομμάτια του παιχνιδιού, είναι σημαντική η εκπαίδευση και ο δρόμος που θα ακολουθήσει. Σήμερα έμεινε στον πάγκο, ίσως αυτό άλλαξε κάτι στο μυαλό του και ήταν φανταστικός. Ελπίζω και στο μέλλον να κινηθεί με έναν ταπεινό τρόπο».

Για το ματς«Το σημερινό ήταν ένα ωραίο σε θέαμα παιχνίδι αλλά είναι πολύ σημαντικό γιατί δίνει την δυνατότητα στην ομάδα να αντιληφθεί ό,τι ο καθένας μπορεί να συνεισφέρει και να μην κοιτάξει κάτι άλλο. Θα πρέπει να κρατήσουμε αυτό που μας έδειξε το παιχνίδι, αυτήν την πρόκριση. Είδαμε τη συμπεριφορά των παικτών, εκείνων που αγωνίστηκαν και εκείνων που ήρθαν από τον πάγκο».

Για τις μεταγραφές: «Δεν έχει κλείσει ενδεχομένως το ρόστερ, αλλά τώρα που μιλάμε πρέπει να βελτιωθούμε παιχνίδι με παιχνίδι, μέρα με την ημέρα. Είναι το τελευταίο και το μοναδικό σχόλιο για τις μεταγραφές. Με νοιάζει μόνο η προετοιμασία των παικτών μου για το επόμενο ματς. Έχω πει ότι ο Αύγουστος είναι ένας μήνας που μπορούν να παρουσιαστούν καταστάσεις για να δημιουργήσουν μία διαφορετική δυναμική. Ξέρω πότε η ομάδα είναι καλά και πότε δεν είναι καλά...».

Πέρα από τη σημαντική πρόκριση, στάθηκε και στον Σαμάτα, σημειώνοντας πως: «Πολύ θετικό στοιχείο ότι καταφέραμε να δώσουμε αγωνιστικά λεπτά σε παίκτες όπως ο Σαμάτα προκειμένου να είναι περισσότερο έτοιμοι για τις επόμενες προκλήσεις που θα έχουμε».

Για την επόμενη πρόκληση του ΠΑΟΚ«Τι να σχολιάσω για την Χάιντουκ; Μόλις τελείωσε αυτό το παιχνίδι. Θα αναλύσουμε πλήρως από αύριο την κατάσταση, μέχρι σήμερα ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι στην Μπεϊτάρ».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0