Football Talk

Επίσημα χωρίς φιλοξενούμενους τα ματς της ΑΕΚ με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Very High Risk τα χαρακτήρισε η UEFA!

Επίσημα χωρίς φιλοξενούμενους τα ματς της ΑΕΚ με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Very High Risk τα χαρακτήρισε η UEFA!

Η UEFA ενημέρωσε ΑΕΚ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ ότι δεν θα διατεθούν εισιτήρια για φιλοξενούμενους οπαδούς σε κανένα από τα δύο ματς.

Η UEFA έκανε γνωστό ότι δεν θα βρεθούν φιλοξενούμενοι οπαδοί στα ματς της ΑΕΚ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ!

Η διοργανώτρια αρχή είχε εξαρχής εκφράσει τις αντιρρήσεις της για την ύπαρξη φιλοξενούμενων οπαδών στα δύο γήπεδα και πολύ περισσότερο στην Αθήνα και την «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena», αφού μία μέρα αργότερα και συγκεκριμένα στις 9 Αυγούστου θα διεξαχθεί ο αγώνας του Παναθηναϊκού με την Μαρσέιγ.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι οπαδοί των «πράσινων» είναι αδελφοποιημένοι με τους αντίστοιχους της Κροατικής ομάδας, ενώ αντίστοιχα οι οπαδοί της Ένωσης είναι με τους φιλάθλους της γαλλικής ομάδας.

Η UEFA ανακοίνωσε επίσημα ότι το πρώτο ματς θα γίνει την Τρίτη (8/8) στις 21:45 και η ρεβάνς στις 15/8 στην Κροατία θα ξεκινήσει στις 21:00

Για αυτό το λόγο η διοργανώτρια αρχή χαρακτήρισε τον αγώνα της ΑΕΚ αλλά και το Παναθηναϊκός Μαρσέιγ παιχνίδια «very high risk» και τόνισε πως παρά το γεγονός πως πάντα δίνει μεγάλη σημασία στο δικαίωμα των φιλοξενούμενων οπαδών να ταξιδεύουν για τα παιχνίδια των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, η ασφάλεια όλων των θεατών παραμένει η μεγαλύτερη προτεραιότητα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0