Football Talk

Καραμπάγκ - Ρακόφ 1-1: Τεράστια πρόκριση για τους Πολωνούς, με… λάμψη Ελλήνων! (video)

Καραμπάγκ - Ρακόφ 1-1: Τεράστια πρόκριση για τους Πολωνούς, με… λάμψη Ελλήνων! (video)

Σπουδαία πρόκριση πανηγύρισε η Ρακόφ επί της Καραμπάγκ, με το τελικό 1-1 να στέλνει τους Πολωνούς στους ομίλους του Europa League, έχοντας στην βασική τους ενδεκάδα τον Σβάρνα και τον Παπανικολάου.

Τρομερή εμφάνιση, πίστη και σιγουριά για το πλάνο του και σπουδαία πρόκριση της Ρακόφ επί της Καραμπάγκ στο Αζερμπαϊτζάν, με την ομάδα των Σβάρνα και Παπανικολάου να συνεχίζει στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή της και στους ομίλους του Europa League.

Υπερασπίστηκε εξαιρετικά το προβάδισμα που είχε αποκτήσει μετά τη νίκη με 3-2 στο «σπίτι» της και με τους δύο Έλληνες στην βασική της ενδεκάδα, πήρε μια σπουδαία ισοπαλία.

Προηγήθηκε μάλιστα η Ρακόφ, στο 52ο λεπτό, με τον Τούντορ, αλλά η άμεση ισοφάριση των γηπεδούχων με τον Ξίξα, τους έβαλε ξανά στο ματς.

Εκκρεμούσε μισή ώρα και οι Πολωνοί πάσχιζαν για να διατηρήσουν το σκορ ως είχε, με το σφύριγμα της λήξης να τους βρίσκει να πανηγυρίζουν για μία σπουδαία επιτυχία και.. αρωγούς τους δύο Έλληνες, που αγωνίστηκαν σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0