Football Talk

«Η ΕΠΟ δεν θέλει να αποδοθεί δικαιοσύνη»

«Η ΕΠΟ δεν θέλει να αποδοθεί δικαιοσύνη»
Για κινήσεις που δείχνουν συγκάλυψη κατηγορεί την ΕΠΟ για τη στάση της απέναντι στο σκάνδαλο του κυκλώματος παράνομου στοιχηματισμού ο Γιώργος Παναγόπουλος.

Μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ο δικηγόρος και αντιπρόεδρος του Ινστιτούτου Διεθνούς και Ελληνικού Αθλητικού Δικαίου τόνισε πως η ομοσπονδία έχει αργήσει χαρακτηριστικά να δράσει.

«Όλα αυτά που καταγγέλλουμε και γνωρίζουμε πως υπάρχουν, δεν προχωρούν στα πειθαρχικά όργανα. Συγκαλύπτουν, τα βάζουν κάτω από το χαλάκι. Η βούληση της ΕΠΟ δεν είναι να αποδοθεί δικαιοσύνη, αλλά να πετά την μπάλα στην εξέδρα», τόνισε.

«Το πρόβλημα είναι ότι η Επιτροπή δεν έχει πολλούς δικαστές για να ανταποκριθούν σε τέτοιον όγκο. Οι δικαστές είναι ανειδίκευτοι, παίρνουν τις εκθέσεις της Sportradar και δεν καταλαβαίνουν τι αναφέρουν. Στερούμαστε εμπειρογνωμόνων. Θα έπρεπε η Επιτροπή Δεοντολογίας να έχει κάποιους έμπειρους ανθρώπους για να τους καθοδηγήσουν. Η Ολιστική Μελέτη προβλέπει σύσταση επιτροπής πραγματογνωμόνων, αλλά δεν εφαρμόζεται από την ΕΠΟ», πρόσθεσε.

Ο Κυριάκος Θωμαΐδης, που συμμετείχε στη συζήτηση, ανέφερε: «Μετά τους ξένους διαιτητές, έρχονται και οι ξένοι δικαστές. Η ΕΠΟ έπρεπε να ενημερώσει τη FIFA ότι υπάρχει δημοσιοποίηση σκανδάλου και δεν το έκανε».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0