Football Talk

Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος 1-1: Εντυπωσίασαν ο Μιριτέλο και το… γκολ των Αρκάδων (video)

Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος 1-1: Εντυπωσίασαν ο Μιριτέλο και το… γκολ των Αρκάδων (video)

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν στην Τρίπολη ο Αστέρας με τον Ατρόμητο, σε ένα παιχνίδι όπου ξεχώρισε ο Χουάν Μιριτέλο που μοίρασε ασίστ στο ανεπίσημο ντεμπούτο του με τους Αρκάδες, σε μία υπέροχη συνεργασία των παικτών του Μίλαν Ράσταβατς.

Αρκετές θετικές εντυπώσεις πρέπει να έχουν οι Μίλαν Ράσταβατς και Κρις Κόουλμαν από τις εμφανίσεις των ομάδων τους, στο φιλικό που διεξήχθη στην Τρίπολη και έληξε ισόπαλο 1-1. Στο ανεπίσημο ντεμπούτο του με την φανέλα του Αστέρα, ο Χουάν Μιριτέλο μοίρασε μία υπέροχη ασίστ, σε ένα καταπληκτικό γκολ των Αρκάδων, ενώ ο Φριτζόνσον σκόραρε για τον Ατρόμητο.

Οι Περιστεριώτες άνοιξαν το σκορ στο 34’, όταν ο Ρομπάιγ βρήκε τον Ισλανδό με μία εξαιρετική μπαλιά, εκείνος κατέβασε ωραία την μπάλα και την έστειλε στα δίκτυα του Παπαδόπουλου με υπέροχο τελείωμα.

Οι αλλαγές του Ράσταβατς στο δεύτερο μέρος καρποφόρησαν και έφεραν την ισοφάριση για τον Αστέρα. Στο 69ο λεπτό, οι Αρκάδες έπαιξαν για λίγο κάτι σαν… βόλει, και δίχως να αφήνουν την μπάλα να σκάσει κάτω πάνω από δύο φορές, έκαναν το 1-1 με τον Σίτο, μετά την κεφαλιά πάσα του Μιριτέλο.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0