Football Talk

Προκριματικά Champions League: Χάκεν και Κλάκσβικ έμειναν «άσφαιρες» - Αλληλοεξόντωση ανάμεσα στην Λουντογκόρετς και την Ολίμπια Λιουμπλιάνα

Προκριματικά Champions League: Χάκεν και Κλάκσβικ έμειναν «άσφαιρες» - Αλληλοεξόντωση ανάμεσα στην Λουντογκόρετς και την Ολίμπια Λιουμπλιάνα

Ολοκληρώθηκε ο δεύτερος γύρος των προκριματικών του Champions League για το βράδυ της Τετάρτης (26/07) με ακόμη δύο αγώνες. Σε «λευκή» ισοπαλία κατέληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στην Χάκεν και την Κλάκσβικ (0-0), ενώ η Λουντογκόρετς με την Ολίμπια Λιουπλιάνα «κονταροχτυπήθηκαν» σκληρά μένοντας όμως στο... Χ(1-1).

Δύο αγώνες έκλεισαν την αυλαία του δεύτερου γύρου των προκριματικών του Champions League. Η Χάκεν έφτασε πολλές φορές στην... πηγή χωρίς να πιει νερό με την Κλάσβικ να γλιτώνει τα χειρότερα (0-0), ενώ η Λουντογκόρετς και η Ολίμπια Λιουμπλιάνα μάχονταν στα ίσα μέχρι τελικής πτώσεως (1-1).

Επεισοδιακό το πρώτο ημίχρονο για την ομάδα του Χέγκμο. Όσες φορές και αν βρήκε η μπάλα τα δίχτυα τα γκολ ακυρώνονταν το ένα μετά το άλλο.

Ο Τριπτσέφσκι τόσο στο 15’ όσο και στο 23’κατάφερε να σκοράρει αλλά είδε τον επόπτη να ακυρώνει ως οφσάιντ και τις δύο προσπάθειες του.

Η ομάδα του Χόσεθ, παρά τις απειλές, έμενε ακόμη όρθια.

Ο Κρόνμπεργκ έφτασε κοντά στο γκολ για τους γηπεδούχους όμως η μπάλα δεν του έκανε το… χατίρι στο 73’.

Εικόνα

Το σκορ άνοιξε η Ολίμπια Λιουμπλιάνα στο 14ο λεπτό με τον Ελνίκ τόλμισε το μακρινό σουτ και προς έκπληξη όλων η μπάλα «έσκισε» τα δίχτυα για το 1-0.

 Η Λουντογκόρετς έδωσε τη δική της απάντηση με υπέροχο σουτ του Ντομινίκ Γιάνκοφ στην κάτω δεξιά γωνία του τερματοφύλακα στο 44’ ισωφαρίζοντας σε 1-1. 

Ο Τισέρα στο 64ο λεπτό έφτασε κοντά στην ολική ανατροπή αλλά ο αντίπαλος κίπερ τον σταμάτησε εντυπωσιακά.

Στο 80ο λεπτό ο Αργεντινός απείλησε για δεύτερη φορά με αξιώσεις την εστία της Ολίμπια, με τον τερματοφύλακα να δίνει και πάλι το παρών.    


www.bnsports.gr  


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0