Football Talk

Προκριματικά Champions League: Ο Άρης Λεμεσού «διέλυσε» εντός έδρας την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ με… 6αρα

Προκριματικά Champions League: Ο Άρης Λεμεσού «διέλυσε» εντός έδρας την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ με… 6αρα
Δεύτερος γύρος των προκριματικών Champions League σήμερα Τετάρτη (26/07), με τον Άρη Λεμεσού να «εξολοθρεύει» την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ (6-2), ενώ η Σερίφ Τιράσπολ ζορίστηκε από την Μακάμπι Χάιφα, όμως στο τέλος βγήκε νικήτρια (1-0).

Συνεχίστηκαν οι προκριματικοί αωγώνες το βράδυ της Τετάρτης (26/07) με δυνατές εμφανίσεις. O γειτονικός Άρης Λεμεσού «εξουδετέρωσε» την ΜΠΑΤΕ Μπορισόφ στην έδρα της (6-2) και η Σέριφ Τιράσπολ επικράτησε με δυσκολία της Μακάμπι Χαίφα (1-0).

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Αλεξέι Σπιλέφσκι «έδωσε ρέστα». Στο 17ο λεπτό ο Γιάνικ Γκόμις ανοίγει το σκορ αιφνιδιάζοντας τον Αντρέι Κουντράβετς με σουτ στην πάνω αριστερή γωνία. Μόλις 15’ αργότερα, ο Μπένγκστον με ασίστ του Κατζού χτυπώντας επίσης, από τα αριστερά σημειώνει το 2-0. Φανερά επηρεασμένη η ΜΠΑΤΕ, κάτι το οποίο φάνηκε από το αυτογκόλ του Σιντί Μπανέ στην ατυχή προσπάθειά του να απομακρύνει τη μπάλα.

Λίγο περισσότερο χρόνο να πάρει μπρος χρειάστηκε η Σέριφ, αλλά στο 28ο λεπτό την λύση έδωσε ο Αμινέ Ταλάλ, ο οποίος από την άκρη της περιοχής σουτάρει και η μπάλα βρίσκει την κάτω δεξιά γωνία της εστίας του Ιταμάρ Νίτσαν.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΜΠΑΤΕ μπήκε δυναμικά με τον Αρτέμ Κοντσεβόι να σκοράρει με χαμηλό σουτ στην κάτω δεξιά γωνία της εστίας του Βανά. Ο Γκόμις αυξάνει το προβάδισμα με κεφαλιά στη μικρή περιοχή ύστερα από εκτέλεση στημένης φάσης του Κατζού στο 60’. Η ομάδα του Αλσεούσκι αδυνατεί να τα παρατήσει με τον Ρουσλάν Καντάρκεβιτς να απαντάει επίσης με κεφαλιά πετυχαίνοντας το δεύτερο γκολ για την ομάδα. Το παιχνίδι όμως, ανήκε εξ αρχής στους Κύπριους με τα δύο γκολ του Στεπίνσκι (83’ και 91’) να σφραγίζει τη νίκη.

Για την Σέριφ και την Μακάμπι ο αγώνας έληξε χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις παρά την διαρκή πίεση της δεύτερης, με την ομάδα του Μπόρντιν να διατηρεί το 1-0 μέχρι το τέλος. Ραντεβού για τη ρεβάνς τη 1η Αυγούστου.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0