Football Talk

Μπάγερν – Μάντσεστερ Σίτι 1-2: Κυρίαρχοι στο Champions League, νικητές και στο φιλικό οι «πολίτες» (video)

Μπάγερν – Μάντσεστερ Σίτι 1-2: Κυρίαρχοι στο Champions League, νικητές και στο φιλικό οι «πολίτες» (video)

Ακριβώς από εκεί που σταμάτησε στο Champions League απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου, συνέχισε και στα φιλικά προετοιμασίας η Μάντσεστερ Σίτι. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, χωρίς να πιάσει το 100% της απόδοσής της, επικράτησε με 2-1 των Βαυαρών στην Ιαπωνία.

Νικητές στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, νικητές και στο φιλικό της Ιαπωνίας οι «πολίτες». Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε στο ματς κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, που διεξήχθη στην Ιαπωνία, με 2-1 (26/07) και έδειξε ότι συνεχίζει να βρίσκεται σε ανώτερο επίπεδο από του Βαυαρούς.

Κάτι που είχε φανεί και λίγους μήνες πριν, στα προημιτελικά του Champions League. Αυτή τη φορά, ο Τζέιμς ΜακΆτι ήταν που εκμεταλλεύτηκε την ασταθή επέμβαση του Ζόμερ, για να δώσει με περίσσεια ευκολία το προβάδισμα στην ομάδα του στο 21ο λεπτό.

Η απάντηση της Μπάγερν άργησε, αλλά ήρθε τελικά στο 81’. Έπειτα από αρκετές, όπως είναι λογικό, αλλαγές, αλλά και δοκιμές από τους δύο προπονητές, ο Τελ σκόραρε βρισκόμενος στη μικρή περιοχή των Άγγλων, με την μπάλα να καταλήγει στα πόδια του ύστερα από αρκετές κόντρες.

Η Σίτι, ωστόσο, δεν ήταν ικανοποιημένη με την ισοπαλία, έστω κι αν επρόκειτο για φιλική αναμέτρηση. Πίεσε, έψαξε το γκολ της νίκης και τελικά το βρήκε από τα πόδια του Λαπόρτ στο 86ο λεπτό, αφού για άλλη μια φορά η γερμανική άμυνα δεν μπόρεσε να απομακρύνει αποτελεσματικά.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0