Football Talk

Παρί Σεν Ζερμέν - Αλ Νασρ 0-0: Εννέα γκολ τον Ιανουάριο, «λευκή» ισοπαλία το καλοκαίρι! (video)

Παρί Σεν Ζερμέν - Αλ Νασρ 0-0: Εννέα γκολ τον Ιανουάριο, «λευκή» ισοπαλία το καλοκαίρι! (video)

Εννέα γκολ μεταξύ τους πριν από ένα εξάμηνο, κανένα τώρα και μερική… λάμψη λιγότερη, μετά τη φυγή του Λιονέλ Μέσι από την Παρί Σεν Ζερμέν. Τελικό σκορ το 0-0 ανάμεσα σε Γάλλους και Αλ Νασρ στην Ιαπωνία, στην «παρθενική» τους ισοπαλία ε φιλικό προετοιμασίας φέτος.

Πριν από περίπου έξι μήνες, Παρί Σεν Ζερμέν και Αλ Νασρ είχαν τεθεί αντιμέτωπες σε φιλική αναμέτρηση και οι Παριζιάνοι είχαν επικρατήσει με 5-4, σε ένα τεστ που περιλάμβανε φυσικά και τον Λιονέλ Μέσι, απέναντι στον Κριστιάνο Ρονάλντο.


Έξι μήνες αργότερα, η αναμέτρηση που αισίως παρακολουθήσαμε, δεν είχε καμιά σχέση με τον πρότερο βίο των δύο ομάδων, με το 0-0 να αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα της.

Πολλές δοκιμές, αναρίθμητες αλλαγές και καμία ουσιαστική φάση μπροστά από τις δύο εστίες, με τους Γάλλους να έχουν την κατοχή της μπάλας και οκτώ τελικές στο αντίπαλο τέρμα, αλλά να μην καταφέρνουν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Από την άλλη πλευρά, η Αλ Νασρ απείλησε μόνο με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, με την σημαντικότερη στιγμή της να λαμβάνει χώρα στο 45ο λεπτό, αλλά τον Πορτογάλο να είναι εκτεθειμένος.

Άμεση συνέπεια; «Λευκή» ισοπαλία στο φιλικό, πρώτη για αμφότερες κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας τους, με την Παρί να μην δέχεται γκολ για πρώτη φορά σε φιλικό της φέτος, και την Αλ Νασρ να διατηρεί ανέπαφη την εστία της, για «παρθενική» φορά, μετά από τρία ενενηντάλεπτα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0