Football Talk

Ο Μέσι δεν μπόρεσε να πάει στην Μπαρτσελόνα και την «έφερε» στο… Μαϊάμι (video)

Ο Μέσι δεν μπόρεσε να πάει στην Μπαρτσελόνα και την «έφερε» στο… Μαϊάμι (video)

Η φράση «όταν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, πάει το βουνό στον Μωάμεθ» είναι πασίγνωστη και ισχύει σε αυτή την περίπτωση. Το όνειρο του Λιονέλ Μέσι ήταν να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, ωστόσο, καθώς αυτό δεν ήταν εφικτό, αποφάσισε να πάρει όλη την… παρέα του μαζί του και να εγκατασταθούν στο Μαϊάμι.

Σχετικά Άρθρα

Μερικά πράγματα στη ζωή είναι αδύνατο να επιτευχθούν, όσο κι αν κάποιος θέλει να τα καταφέρει και αυτό επιβεβαιώνεται και από την ιστορία που βίωσε ο Λιονέλ Μέσι αυτό το καλοκαίρι. Επιθυμία του ήταν να γυρίσει στην δική του… Ιθάκη, την Βαρκελώνη, αφού «αναγκάστηκε» να αποχωρήσει από τον σύλλογο της καρδιάς του το 2021, λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε.

Δύο χρόνια αργότερα αυτά παραμένουν άλυτα και εφόσον ο Ζοάν Λαπόρτα δεν μπορούσε να του εγγυηθεί ότι το οικονομικό πλάνο που πρότεινε στη La Liga ειναι υλοποιήσιμο, ο Αργεντινός αποφάσισε να μετακομίσει αλλού. Θα μπορούσε να πάει στη Σαουδική Αραβία, αλλά επέλεξε τις ΗΠΑ και την Ίντερ Μαϊάμι, στην οποία θα συναντήσει και τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, πρόεδρο της ομάδας.

Και επειδή, λοιπόν, ο Μέσι δεν κατάφερε να βρει τους παλιούς του… φίλους στην Μπαρτσελόνα, φαίνεται πως έχει αποφασίσει να τους πάρει όλους μαζί του στην άλλη μεριά του Ατλαντικού. Ο Σέρχιο Μπουσκέτς παρουσιάστηκε μαζί του και αμέσως αμφότεροι έπιασαν δουλειά, δεχόμενοι μία… θερμή υποδοχή από τους συμπαίκτες τους.

Οι αναχωρήσεις από την Ισπανία και οι μεταγραφές της Ίντερ Μαϊάμι δεν σταμάτησαν βέβαια εκεί, με την ανακοίνωση του Ζόρντι Άλμπα να επακολουθεί. Εκείνος γίνεται ο τρίτος «μπλαουγκράνα» που μεταβιβάστηκε στην πόλη της ανατολικής ακτής και τα ρεπορτάζ προβλέπουν πως δεν θα είναι και ο… τελευταίος.

Ο Λουίς Σουάρες αποτελεί μεταγραφικό της στόχο, με τον Ουρουγουανό να εντυπωσιάζει στα 36 του χρόνια στη Γκρέμιο, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Αντρές Ινιέστα. Αυτό σημαίνει ότι εάν αυτές οι κινήσεις ολοκληρωθούν, θα απομένει μόνο ο… Νεϊμάρ για την επανένωση της «μυθικής» τριπλέτας του MSN

Χρήστος Σκούρας

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0