Football Talk

ΟΦΗ – Χέρενφεν 0-2: Το «πάλεψε» μέχρι τέλους αλλά ηττήθηκε στην… πρεμιέρα του (video)

ΟΦΗ – Χέρενφεν 0-2: Το «πάλεψε» μέχρι τέλους αλλά ηττήθηκε στην… πρεμιέρα του (video)

Ο ΟΦΗ κυνήγησε το γκολ μέχρι και το τελευταίο λεπτό, ωστόσο δεν τα κατάφερε και έχασε με 2-0 στο πρώτο φιλικό της χρονιάς από την Χέρενφεν. Οι Ολλανδοί ήταν καλύτεροι ανά διαστήματα και βρήκαν δίκτυα με τους Σαχράουι (21’) και Μπόχνιεβιτς (74’), ενώ οι Κρητικοί έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες στο τέλος με Ντουρμισάι και Γκρόνινγκ.

Με το… αριστερό πόδι ξεκίνησε την σεζόν του ΟΦΗ, ο οποίος ηττήθηκε επί ολλανδικού εδάφους με 2-0 από την Χέρενφεν. Η εικόνα της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο χρήζει βελτίωσης, ωστόσο ο Βάλντας Νταμπράουσκας έχει αρκετά θετικά σημεία να κρατήσει από την αντίδραση που έβγαλαν οι παίκτες του στο δεύτερο μέρος.

Στην άτυχη στιγμή του αγώνα, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος έσπασε τα δόντια του σε σύγκρουση με τον Ντιουσέ και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Οι Κρητικοί απείλησαν την αντίπαλη εστία στο 20’ με τον Μοσκέρα, ωστόσο στο αμέσως επόμενο λεπτό δέχθηκαν γκολ από την εξαιρετική συνεργασία των Ολλανδών. Κυκλοφόρησαν γρήγορα την μπάλα, εκείνη έφτασε αριστερά στον Σαχράουι και αυτός νίκησε τον Χριστογιώργο με διαγώνιο σουτ.

Οι φάσεις λιγοστές στην συνέχεια, με τον Γιαννούλη στο 30’ και τον Νέιρα στο 50’ να καταγράφουν τις μοναδικές αξιοσημείωτες τελικές του ματς. Η Χέρενφεν έφτασε κοντά σε δεύτερο τέρμα στο 67ο λεπτό, αλλά το οριζόντιο δοκάρι της στέρησε το γκολ δύο φορές στην ίδια φάση, αφού εκεί σταμάτησε και η κεφαλιά του Χάγιε αλλά και η σέντρα-σουτ του Τιμόσι.

Το 2-0 όμως ήρθε επτά λεπτά αργότερα, με τον Μπόχνιεβιτς να παίρνει την κεφαλιά από κοντά, μετά από εκτέλεση κόρνερ, νικώντας τον Χρήστο Μανδά. Η ελληνική ομάδα συνέχισε να πιέζει και παραλίγο να βρει δίκτυα, αλλά ο Μπέκεμα και το… δοκάρι εξουδετέρωσαν το δυνατό σουτ του Ντουρμισάι (85’), ενώ λίγο αργότερα απομάκρυνε με το πόδι και το σουτ του Γκρόνιγκ εξ επαφής.

Η ενδεκάδα του ΟΦΗ: Χριστογεώργος, Λαμπρόπουλος, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Γρίβας, Τοράρινσον, Ντιουσέ, Μπάκιτς, Τοράλ (34' Νέιρα), Φελίπε (34' Ντίκο), Μοσκέρα

Στο β' ημίχρονο έπαιξαν οι: Μανδάς, Λάρσον, Αμπάντα, Βούρος, Καρώ, Μεγιάδο, Νέιρα (63' Ντουρμισάι), Ριέρα, Αποστολάκης, Ντίκο (81 Μοχάναν), Γκρόνινγκ)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0