Football Talk

Η ΑΕΚ απέρριψε πρόταση πάνω από 20 εκατ. ευρώ για τον Λιβάι Γκαρσία!

Η ΑΕΚ απέρριψε πρόταση πάνω από 20 εκατ. ευρώ για τον Λιβάι Γκαρσία!

Τεράστια πρόταση έφτασε στα γραφεία της ΑΕΚ για τον Λιβάι – Ξεκάθαρο «όχι» της ΠΑΕ, η οποία του ετοιμάζει νέο συμβόλαιο.

Mία τεράστια πρόταση πάνω από 20 εκατ. ευρώ έφτασε σήμερα (19/7) το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ για τον Λιβάι Γκαρσία από ομάδα του εξωτερικού.

Οι πληροφορίες, αν και δεν επιβεβαιώνονται από την ΑΕΚ, είναι πως αυτή η ομάδα είναι η Λανς. Αυτό όμως που επιβεβαιώνεται από την ΠΑΕ είναι πως η διοίκηση αρνήθηκε κατηγορηματικά τη συγκεκριμένη πρόταση και τα πολλά εκατομμύρια που προσφέρθηκαν για να πωληθεί ο Λιβάι Γκαρσία!

Σας είχαμε τονίσει πως πρόθεση της διοίκησης τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν είναι να πωληθεί ο Γκαρσία. Το ακριβώς αντίθετο μάλιστα: Η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει συζητήσεις μαζί του, οι οποίες μάλιστα δείχνουν πως είναι σε καλό δρόμο, προκειμένου να του ανανεωθεί το συμβόλαιο (εκπνέει το 2025) και να του γίνει μία γενναία αύξηση αποδοχών.

Η ΑΕΚ κινείται προς αυτή την κατεύθυνση: Να ανανεώσει και μάλιστα όσο το δυνατόν πιο σύντομα το συμβόλαιο του Λιβάι Γκαρσία.

Ανακεφαλαίωση: Το πρωί της Τετάρτης έφτασε πρόταση πάνω από 20 εκατ. ευρώ από σύλλογο του εξωτερικού για τον 26χρονο επιθετικό την οποία και η ΠΑΕ ΑΕΚ απέρριψε. Δεν ξέρουμε φυσικά αν θα επανέλθει ο ξένος σύλλογος με μεγαλύτερη προσφορά, όμως πρόθεση της ΑΕΚ είναι να ανανεώσει τον Γκαρσία και όχι να τον πουλήσει, όπως δείχνει ξεκάθαρα με τη στάση της.

Θοδωρής Καρβουνιάρης

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0