Football Talk

Τιν Γεντβάι: «Είναι η κατάλληλη στιγμή να βάλουμε ξανά τον Παναθηναϊκό σε τροχιά τίτλων» (video)

Τιν Γεντβάι: «Είναι η κατάλληλη στιγμή να βάλουμε ξανά τον Παναθηναϊκό σε τροχιά τίτλων» (video)

Το νέο απόκτημα του Παναθηναϊκού, Τιν Γεντβάι μίλησε στο κανάλι της ομάδας και δήλωσε έτοιμος για την νέα πρόκληση που παρουσιάζεται στην καριέρα του.

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε το νέο του μεταγραφικό απόκτημα, τον Τιν Γεντβάι.

Ο Κροάτης αμυντικός μίλησε στην κάμερα του καναλιού των «πρασίνων» στο YouTube για την επιλογή του να έρθει στην Ελλάδα και τον ρόλο που έπαιξε στην απόφαση αυτή ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τιν Γεντβάι:

«Πιστεύω πως ο Παναθηναϊκός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και γνωρίζω πως έχει μεγάλη ιστορία με Κροάτες ποδοσφαιριστές. Μου αρέσει το πλάνο και οι στόχοι για το άμεσο μέλλον, νομίζω είναι η κατάλληλη στιγμή να βάλουμε ξανά τον Παναθηναϊκό σε τροχιά τίτλων.

Ρώτησα μερικούς πρώην συμπαίκτες μου, ρώτησα για την πόλη, τη χώρα, την ομάδα και όλα όσα άκουσα τελείωσαν με την έκφραση "θα νιώσεις σαν στο σπίτι σου". Τότε αποφάσισα να έρθω.

Ξέρω τον προπονητή και γνωρίζω το στιλ που παίζει και τι περιμένει από μένα, με ξέρει και ξέρει τι να περιμένει, θα συνεργαστούμε καλά, ανυπομονώ να αρχίσω.

Δεν μου αρέσει να περιγράφω τον εαυτό μου αλλά μπορώ να εγγυηθώ πως θα παλέψω για κάθε συμπαίκτη μου, την ομάδα, τους οπαδούς, δεν είναι σημαντικό τι μπορώ να δώσω σε ατομικό επίπεδο, είτε σε ποιότητα, είτε σε πάσες, είτε σε τεχνική, πρέπει να τα βάλουμε όλα αυτά σε μια τσάντα και να κάνουμε τη δουλειά όλοι μαζί.

Θέλω να κερδίσω τίτλους, φυσικά, να παίξω στην Ευρώπη και να πανηγυρίσω νίκες με τους οπαδούς».

 www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0