Football Talk

Euro U19: Η Πορτογαλία πέρασε με άνεση τη Νορβηγία (5-0) και προκρίθηκε στον τελικό (video)

Euro U19: Η Πορτογαλία πέρασε με άνεση τη Νορβηγία (5-0) και προκρίθηκε στον τελικό (video)

Η Πορτογαλία επικράτησε εύκολα της Νορβηγίας με 5-0 και εξασφάλισε την πρόκριση της στον μεγάλο τελικό του Euro U19, όπου περιμένει τον νικητή του Ισπανία – Ιταλία.

Το εμπόδιο της Νορβηγίας αποδείχθηκε αρκετά χαμηλό για τους ελπιδοφόρους Πορτογάλους, οι οποίοι εξασφάλισαν την νίκη με χαρακτηριστική άνεση (5-0) και μαζί και ένα «εισιτήριο» για τον μεγάλο τελικό του Euro U19.

Εκεί, θα συναντήσουν τον νικητή της αναμέτρησης της Ισπανίας με την Ιταλία (13/07, 22:00).

Η Πορτογαλία πίεζε από νωρίς ψηλά και ανάγκασε τους Νορβηγούς να κάνουν εύκολα λάθη. Από ένα τέτοιο προήλθε το πρώτο τους γκολ, με τον Γκουστάβο Σα να βάζει την προβολή στον τερματοφύλακα, Μάγκνους Πι, ο οποίος προσπάθησε να απομακρύνει την μπάλα. Από την κόντρα εκείνη κατέληξε στα δίκτυα μόλις στο 4ο λεπτό του παιχνιδιού.

Στο 17’ οι Ίβηρες κέρδισαν πέναλτι με τον Ούγκο Φέλιξ και ο ταλαντούχος 19χρονος της Μπενφίκα ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα για το 2-0.

Η Πορτογαλία ήταν… ασταμάτητη και το τρίτο γκολ δεν άργησε να έρθει. Συγκεκριμένα, στο 31’ ο Ροντρίγκο Ριμπέιρο εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της αντίπαλης άμυνας και σκόραρε από κοντινή απόσταση.

Το παιχνίδι «έσβησε» και τα γκολ των Ριμπέιρο και Μπερλόκ Μπόρχες στο 66’ και 69’’ αντίστοιχα, έδωσαν τη νίκη και την πρόκριση στον τελικό στην ομάδα του Μιλχέιρο.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0