Football Talk

Χάρι Κέιν: Εάν μετακομίσει στο Μόναχο θα βλέπει παντού… εχθρούς (video)

Χάρι Κέιν: Εάν μετακομίσει στο Μόναχο θα βλέπει παντού… εχθρούς (video)

Οι μεγαλύτερες ήττες του Κέιν στις δυο κορυφαίες ευρωπαϊκές διοργανώσεις, προήλθαν από τη φημολογούμενη μελλοντική του ομάδα, Μπάγερν, καθώς και από τον πιθανό προπονητή του, Τόμας Τούχελ, όσο ακόμα εκείνος βρισκόταν στη Ντόρτμουντ.

Το πρόσωπο των ημερών στην Premier League δεν είναι άλλο από το Χάρι Κέιν. Το μέλλον του 29χρονου φορ της Τότεναμ παραμένει αβέβαιο και όσο περνούν οι ημέρες τόσο πληθαίνουν οι φήμες σχετικά με τον ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του.

Η ομάδα που φαίνεται να είναι η επικρατέστερη για την απόκτηση του Άγγλου επιθετικού, είναι η Μπάγερν Μονάχου του Τόμας Τούχελ. Παρά το ότι οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των «Σπερς» και των Βαυαρών έχουν μείνει στάσιμες εξαιτίας του… οικονομικού ζητήματος, οι δεύτεροι επιμένουν πως θέλουν τον Κέιν στο ρόστερ τους.

Ο ίδιος ο παίκτης, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, είναι θετικός στο ενδεχόμενο της μετακίνησής του στη Bundesliga, ωστόσο η αναμνήσεις που έχει από τη Μπάγερν και το νυν προπονητή της δεν είναι οι καλύτερες δυνατές…

Στη Τότεναμ είναι ακόμα νωπές οι μνήμες από την ταπεινωτική ήττα που είχαν υποστεί από τους Βαυαρούς το 2019 στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του UEFA Champions League. Το σύνολο του τότε τεχνικού, Μαουρίσιο Ποτσετίνο είχε χάσει όχι με ένα και δύο αλλά με επτά γκολ (7-2)!

Καρέ του Σερζ Γκνάμπρι σε μια από τις καλύτερές του εμφανίσεις με τη φανέλα της ομάδας του Μονάχου. Οι Λεβαντόφσκι με δύο γκολ και ο Γιόσουα Κίμιχ με ένα ακόμα, «υπέγραψαν» αυτή την εξαιρετικά ευρεία νίκη των Γερμανών, πληγώνοντας τον Χάρι Κέιν και την ομάδα του.

Ο Άγγλος φορ στο Μόναχο δεν θα συναντήσει μόνο τους Γκνάμπρι και Κίμιχ, αλλά και τον Τόμας Τούχελ, το όνομα του οποίου έχει συνδέσει με τη μεγαλύτερη ήττα που έχει γνωρίσει ως παίκτης της Τότεναμ στο Europa League, το 2016!   

Η Ντόρτμουντ έχοντας ως τεχνικό της τον 49χρονο Γερμανό κατάφερε να επικρατήσει επί των «Σπερς» με 3-0 εντός έδρας, στον γύρο των «16» της διοργάνωσης.

Πολυτιμότεροι, οι Ομπαμεγιάνγκ (ένα γκολ) και Μάρκο Ρόις (δύο γκολ) που έδωσαν στους Βεστφαλούς προβάδισμα πρόκρισης κόντρα στα «σπιρούνια» του Ποτσετίνο, οι οποίοι στη συνέχεια αποκλείστηκαν από τη διοργάνωση.



Βασιλική Μπαρτζιώτη
www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0