Football Talk

Επιστρέφει για δουλειά ο Κέιν και ξεκαθαρίζει τα πράγματα

Επιστρέφει για δουλειά ο Κέιν και ξεκαθαρίζει τα πράγματα

Ο Χάρι Κέιν αναμένεται εντός της ημέρας στο προπονητικό της Τότεναμ για πρώτη φορά ενόψει της καλοκαιρινής προετοιμασίας, ξέρει ότι η Μπάγερν τον θέλει πολύ, εκείνος δείχνει να έχει αποφασίσει να μετακομίσει στη Γερμανία και τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν άμεσα.  

Ο Άγγελος Ποστέκογλου ανέφερε ότι προτού αναλάβει δεν έλαβε καμία εγγύηση από τον Ντάνιελ Λίβι για την παραμονή του Άγγλου σούπερ σταρ και αυτό θέλει να το πετύχει με τον τρόπο του.

Ο νέος κόουτς της Τότεναμ τόνισε ότι θέλει πολύ να έχει μαζί του τον Κέιν για να κάνουν παρέα την ομάδα επιτυχημένη στο … πολύ άμεσο μέλλον, όμως, η Μπάγερν καραδοκεί και δεν παραδίδει τα «όπλα». Η δεύτερη, ανανεωμένη προσφορά της έφτασε στα 80+ εκατ.ευρώ μαζί με τα μπόνους, ωστόσο, τα «σπιρούνια» ξανά εμφανίζονται ανένδοτα.

Ο Κέιν εντός της ημέρας θα βρεθεί στο προπονητικό κέντρο του κλαμπ για να ξεκινήσει δουλειά και ίσως πιέσει με τον τρόπο του για να πάρει τη μεταγραφή που θα κλείσει έναν τεράστιο κύκλο στην καριέρα του και θ’ ανοίξει ένα νέο, πρωτόγνωρο για εκείνον, κεφάλαιο.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0