Football Talk

Ατρόμητος: Αναχωρεί για το Πήλιο - Έγιναν γνωστά τα φιλικά των Περιστεριωτών!

Ατρόμητος: Αναχωρεί για το Πήλιο - Έγιναν γνωστά τα φιλικά των Περιστεριωτών!
Στο Πήλιο θα βρίσκεται από την Τρίτη (11/7) ο Ατρόμητος για να συνεχίσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Ποια φιλικά θα δώσουν οι Περιστεριώτες - Δεν θα ακολουθήσει την αποστολή ο Μαυρομάτης που δεν υπολογίζεται.
Μετά την επάνοδο από τις καλοκαιρινές διακοπές και τiς πρώτες προπονήσεις επί αθηναϊκού εδάφους, ο Ατρόμητος θα μεταβεί από την Τρίτη (11/7) στο Πήλιο ώστε να μπουν οι... βάσεις ενόψει της νέας σεζόν.

Εκεί θα παραμείνουν οι Περιστεριώτες για τις επόμενες δύο εδβομάδες (24 Ιουλίου) και στο διάστημα αυτό θα δώσει δύο φιλικές αναμετρήσεις. Αρχικώς στις 17/7 το «αστέρι» θα παίξει με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό ενώ θα γίνει και «οικογενειακό διπλό» με την Κ20 της ομάδας.

Μέχρι την εκκίνηση της SuperLeague, οι άνθρωποι του Ατρομήτου έκλεισαν άλλα πέντε φιλικά. 

29 Ιουλίου στην Τρίπολη με τον Αστέρα, 2 Αυγούστου στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό, 5 Αυγούστου με τον ΟΦΗ στην Αθήνα και 12 του μήνα με τη νεοφώτιστη Κηφισιά. Για τις 8/9 Αυγούστου είναι προγραμματισμένο και φιλικό με ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας.

Στους παίκτες που θα μεταβούν στο Πήλιο δεν συμπεριλαμβάνεται ο Μαυρομάτης, ο οποίος αναμένεται και να αποχωρήσει. Ακολουθεί η αποστολή:

Τσιντώτας, Σάλτας, Δήμος, Κεσχρίντα, Κιβρακίδης, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Πομόνης, Τσακμάκης, Σταματούλας, Γκονθάλεθ, Έρλινγκμαρκ, Αμπαρτζίδης, Μουντές, Κούεν, Φριντζόνσον, Καραμάνης, Ρομπάιγ, Τζοβάρας, Γιουμπιτάνα, Βέργος, Τζαβίδας, Τσαντίλας, Τριμμάτης

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0