Football Talk

Γυναίκες και Ελπίδες της Αγγλίας στέλνουν το καλύτερο μήνυμα στους Άνδρες για το καλοκαίρι του 2024…(video)

Γυναίκες και Ελπίδες της Αγγλίας στέλνουν το καλύτερο μήνυμα στους Άνδρες για το καλοκαίρι του 2024…(video)

Τρία τρόπαια μέσα σε έναν χρόνο έχει πανηγυρίσει η Αγγλία σε ποδοσφαιρικό επίπεδο κι όμως όχι από το τμήμα που θα περίμενε να το έχει καταφέρει! Οι Γυναίκες και οι Ελπίδες δίνουν την καλύτερη ώθηση και το μεγαλύτερο κίνητρο στους Άνδρες της χώρας ενόψει του Euro 2024

Στον τέταρτο τελικό Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κατηγορίας κ-21, οι Ελπίδες της Αγγλίας κατάφεραν ν’ αναρριχηθούν στην κορυφή της Γηραιάς ηπείρου, το βράδυ του Σαββάτου!

Με το 1-0 επί της Ισπανίας στον μεγάλο τελικό και με τον Τζέιμς Τράφορντ να γίνεται ο πρώτος τερματοφύλακας σε επίπεδο κ-21 που φτάνει μέχρι τέλους δίχως να δεχθεί γκολ σε ολόκληρο το τουρνουά, τα «λιοντάρια» πήραν την κούπα!

Έναν χρόνο νωρίτερα, ήταν οι Γυναίκες που κατάφεραν κάτι αντίστοιχο και το πέτυχαν στο κατάμεστο «Γουέμπλεϊ», με τις κοπέλες να ζουν μοναδικές στιγμές και να ενισχύουν ακόμα περισσότερο τα αντίστοιχα ποδοσφαιρικά τμήματα για εξέλιξη.

Με γκολ της Κλόι Κέλι στην παράταση, οι «λέαινες» έφτασαν στο 2-1 επί της Γερμανίας στον μεγάλο τελικό του Λονδίνου μπροστά σε 87.192 οπαδούς και κατέκτησαν για πρώτη φορά το Euro των γυναικών!

Διαβάστε την συνέχεια στο  www.england365.gr

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0