Football Talk

Αντβέρπ – ΑΕΚ 0-3: Επιβλητική εμφάνιση με γκολ και θέαμα για την «Ένωση» (video)

Αντβέρπ – ΑΕΚ 0-3: Επιβλητική εμφάνιση με γκολ και θέαμα για την «Ένωση» (video)

Η ΑΕΚ πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση και πήρε τη πρώτη της νίκη στην προετοιμασία της. Οι Τομ Φαν Βέερτ, Ζίνι και Μιχάλης Κοσίδης πέτυχαν τα τρία γκολ για τους «κιτρινόμαυρους».

Η πλειοψηφία των παικτών της ΑΕΚ ήταν διαθέσιμοι και αυτό έδωσε την ευκαιρία στον Ματίας Αλμέιδα να χρησιμοποιήσει περισσότερους βασικούς στο αρχικό του σχήμα. Στο δεύτερο φιλικό της προετοιμασίας της στην Ολλανδία, η «Ένωση» βρήκε ρυθμό στο τρίτο από τα τέσσερα ημίχρονα (διεξήχθησαν τέσσερα 30λεπτα) και επικράτησε με 3-0 της βελγικής Αντβέρπ.

Από την αρχή οι «κιτρινόμαυροι» έχασαν σημαντικές ευκαιρίες, αλλά κατάφεραν και προηγήθηκαν στο σκορ στο 60ο λεπτό. Ο Άμπραμπατ συνεργάστηκε με τον Μάνταλο και εκείνος «σέρβιρε» στον Φαν Βέερτ για το 1-0.

Η ΑΕΚ διπλασίασε γρήγορα τα τέρματα της στο 68’, με τον Σιντιμπέ να τροφοδοτεί υπέροχα τον Ζίνι. Εκείνος υποδέχθηκε καταπληκτικά και κρέμασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα με υποδειγματικό πλασέ.

Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 87ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Μιχάλη Κοσίδη να πλασάρει εύστοχα μετά από ασίστ του Πέτρου Μάνταλου. Παράλληλα, στο 117’ ο Μαχαίρας αστόχησε από τα «11» βήματα και έστειλε τη μπάλα ψηλά, χάνοντας την ευκαιρία να σκοράρει.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ στα δύο πρώτα 30λεπτα: Στάνκοβιτς, Μουκουντί, Ρότα, Βίντα, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Άμραμπατ, Ελίασον, Τσούμπερ, Φαν Βέερτ.

Η ενδεκάδα των δύο τελευταίων 30λέπτων: Αθανασιάδης, Σιντιμπέ, Μοχαμάντι, Μήτογλου, Ρόκσον, Γαλανόπουλος, Μάνταλος (90' Πήλιος), Μαχαίρας, Ζίνι, Λαμαράνα, Κοσίδης.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0