Football Talk

Το σχόλιο του Δ. Σπηλιόπουλου από την Αυστρία: «Το ισπανικό στυλ και η πρώτη μεταγραφή» (video)

Το σχόλιο του Δ. Σπηλιόπουλου από την Αυστρία: «Το ισπανικό στυλ και η πρώτη μεταγραφή» (video)
Ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού στο Μιλς και έκανε το σχόλιό του για τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει να περάσει στην ομάδα ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, αλλά και την πρώτη μεταγραφή που ετοιμάζεται.
Αποστόλη για το BN Sports, Δημήτρης Σπηλιόπουλος

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε με επιτυχία τη δεύτερη ημέρα της προετοιμασίας του στο Μιλς της Αυστρίας. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ δεν... άλλαξε την προσέγγισή του σε σχέση με τη χθεσινή προπόνηση, μιας και βασικός στόχος ήταν το build up από την άμυνα και να βγαίνει η μπάλα σωστά μακριά από την περιοχή του τερματοφύλακα, αλλά και το πρέσινγκ ψηλά, όταν η ομάδα χάνει την κατοχή της μπάλας.

Στη σημερινή απογευματινή προπόνηση, οι παίκτες του Ολυμπιακού χωρίστηκαν σε δύο ομάδες, με τον Ισπανό προπονητή να δοκιμάζει σχήματα, ενόψει του αυριανού (07/07) πρώτου φιλικού με τη Σλοβάτσκο.

Οι δύο ενδεκάδες που δοκίμασε ο Μαρτίνεθ:

Κόκκινοι: Πασχαλακης, Ντόη, Ρέτσος, Ανδρούτσος, Ρεαμπτσιουκ, Μπίελ, Μπουτούτσι, Καρβάλιο, Φορτουνης, Μασούρας

Μπλε: Τσολάκης, Ροντινέι, Μπα, Μπαγκαλιάνης, Ραμόν, Μπουχαλακης, Ζικερναγκελ, Πέπε, Ελ Αραμπί

Ο Χρήστος Λιάτσος και ο Χουάνγκ Ιν-Μπομ είχαν ρόλο μπαλαντέρ στο διπλό, προκειμένου να συμπληρώνονται οι ενδεκάδες.

Τα ιδιαίτερα του διπλού, είναι τα αμυντικά δίδυμα στα μπακ, με τη μία ομάδα να έχει τους Ντόη και Ρέτσο και την άλλη τους Μπα και Μπαγκαλιάνη. Δύο νεανικά δίδυμα, τα οποία έχουν να ρίξουν σκληρή δουλειά, προκειμένου να τελειοποιήσουν αυτό που έχει στο μυαλό του ο προπονητής και να μην υπάρχει δυσκολία στην ανάπτυξη από την άμυνα.

Βέβαια, μία ιδιαίτερη δοκιμή που έκανε ο Ισπανός, είναι που χρησιμοποίησε τον Γιώργο Μασούρα στην κορυφή της επίθεσης. Από τη στιγμή που ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί είναι ο μοναδικός κλασικός φορ, ο Έλληνας διεθνής έπαιξε σε μία θέση που δεν έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια.

Δείτε το σχόλιο του απεσταλμένου του BN Sports, Δημήτρη Σπηλιόπουλου:
www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0