Football Talk

Ο Μπράντλεϊ έφυγε νωρίς και ο Ντεφό θα δακρύζει πάντα στις αρχές Ιουλίου…

Ο Μπράντλεϊ έφυγε νωρίς και ο Ντεφό θα δακρύζει πάντα στις αρχές Ιουλίου…

Ιστορία που θυμάται ο κάθε ένας. Λυπητερή. Δραματική. Ένα παιδί φεύγει νωρίς. Ένα παιδί που έγινε φίλος με τον Ζερμέν Ντεφό. Ένα παιδί που λατρεύτηκε από τους φίλους της Σάντερλαντ και έδωσε δύναμη στον Άγγλο, για να παίξει μέχρι τα… 40. Πέρασαν έξι χρόνια από τότε. Αλλά κάθε έτος, στις 7 Ιουλίου, ο Ντεφό θα δακρύζει όπως την πρώτη φορά!

Μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίστηκε σε 762 παιχνίδια στην καριέρα του σε συλλογικό επίπεδο και σκόραρε 325 φορές. Συνέδεσε τον εαυτό του με το αγγλικό ποδόσφαιρο και κανένας δεν θα ξεχάσει την καριέρα του στην Τότεναμ, τα κρίσιμα γκολ του με την Σάντερλαντ, αλλά και το πέρασμά του από την Σκωτία, όπου αρχικά αμφισβητήθηκε λόγω της ηλικίας του, αλλά αποχώρησε με ένα πρωτάθλημα!

Ναι, δεν πήρε τίτλους στην καριέρα του, καθώς επί αγγλικού εδάφους κατέκτησε μόλις ένα Λιγκ Καπ, όπως πρόκειται για έναν γνήσιο σκόρερ, που όσα χρόνια και αν περάσουν δεν θα ξεχαστεί στο «Νησί». Είναι ο Ντεφόε ή Ντεφό ή Ζερμέν ή όπως θέλετε, αλλά σε κάθε περίπτωση, δεν θα λησμονηθεί!

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.england365.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0