Football Talk

Στεάουα Βουκουρεστίου – ΠΑΟΚ 1-1: Χωρίς νικητή, αλλά με «ασπρόμαυρο» θετικό πρόσημο! (video)

Στεάουα Βουκουρεστίου – ΠΑΟΚ 1-1: Χωρίς νικητή, αλλά με «ασπρόμαυρο» θετικό πρόσημο! (video)

Ανάμεικτα ήταν τα… αισθήματα στο πρώτο φιλικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Στεάουα κατά την περίοδο προετοιμασίας της ομάδας της Θεσσαλονίκης στην Ολλανδία που έληξε 1-1, αλλά άφησε θετικές εντυπώσεις.

Η πρώτη φιλική αναμέτρηση του ΠΑΟΚ, κατά το διάστημα που βρίσκεται στην Ολλανδία για την προετοιμασία του, απέναντι στην Στεάουα δεν βρήκε κάποια από τις δύο ομάδες κερδισμένη.

Το ματς

Στα πρώτα λεπτά του αγώνα ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να πιέσει ψηλά για να «κλέψει» τη μπάλα, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Αντιθέτως, η Στεάουα κατάφερε και βρήκε δίχτυα στο πρώτο τέταρτο του αγώνα με τον Μικουλέσκου μετά από λάθος του Μιχαηλίδη όμως το τέρμα ακυρώθηκε επειδή ο Ρουμάνος φορ ήταν εκτεθειμένος.

Τελικά στο 23ο λεπτό του αγώνα, ο Κομάν πήρε τη μπάλα από τα αριστερά και με ωραίο πλασέ «άνοιξε» το σκορ (1-0) για την Στεάουα.

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να πιέσει και να δημιουργήσει ευκαιρίες, όπως με τον δραστήριο Νάρεϊ στο 38’ που έκανε ένα σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών.

Μετά την ανάπαυλα, ο Ρασβάν Λουτσέσκου αποφάσισε να αλλάξει εντελώς όλη την ενδεκάδα του Δικέφαλου του Βορρά και σε συνδυασμό με τις επίσης πολλές αλλαγές της Στεάουα, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κατακόρυφα.

Στο 71ο λεπτό ο ΠΑΟΚ έφερε το παιχνίδι στα ίσα κάνοντας το 1-1. Ο Βασίλης Γκορντεζιάνι με υπέροχη ενέργεια απέφυγε έναν αντίπαλο και μπήκε στην περιοχή από πλάγια θέση και με ωραίο πλασέ εκτέλεσε τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Ο ΠΑΟΚ μέχρι και τα τελευταία λεπτά του αγώνα έκανε προσπάθειες να πάρει τη νίκη ειδικά με τον Βρακά χωρίς όμως αποτέλεσμα κι έτσι το ματς έληξε ισόπαλο.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0