Football Talk

Μέσι: Τα 55 εκατ. ετησίως και το… στενό μαρκάρισμα τριών ετών της Ίντερ Μαϊάμι!

Μέσι: Τα 55 εκατ. ετησίως και το… στενό μαρκάρισμα τριών ετών της Ίντερ Μαϊάμι!

Αν και δεν ισχύει για όλες τις σχέσεις, η Ίντερ Μαϊάμι κατάφερε ν’ αναδειχθεί ως ο… επιμένων που νικά, στην υπόθεση του Λιονέλ Μέσι, ακόμα κι αν της πήρε τρία χρόνια!

Το 2020 δεν ήταν η στιγμή, παρά τις όποιες απογοητεύσεις είχε αρχίσει να βιώνει έντονα με την Μπαρτσελόνα. Το 2021 ο Λιονέλ Μέσι αποφάσισε να πάει στο Παρίσι, όντας θαμπωμένος από τα λαμπερά φώτα της πόλης, τα χρήματα του Νασέρ Αλ – Κελαΐφι και τον στόχο της αναρρίχησης μέχρι την κορυφή της Ευρώπης.

Φέτος, τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά και πολλές καταστάσεις τον οδήγησαν στην απόφαση να φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν. Άλλωστε, έφτασε να δει για πρώτη φορά στη ζωή του να του γυρνούν την πλάτη οι οπαδοί της ομάδας του και να τον αποδοκιμάζουν.

Το καλοκαίρι του 2023 ήταν το … σωτήριο για την Ίντερ Μαϊάμι. Έπειτα από μια τριετία έντονου πρέσινγκ για την υπογραφή του και με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, φυσικά, να κάνει πολλή δουλειά στο παρασκήνιο, ο Αργεντινός σούπερ σταρ είπε το «ναι». Κι όχι μόνο αυτό, αλλά πλέον θα έχει και τον Σέρχιο Μπουσκέτς στην παρέα του, με τον υψηλόσωμο χαφ να έχει αποδεχθεί κι εκείνος την πρόταση που του έγινε από την ομάδα του «Μπεκς»!

 

Ο Λιονέλ Μέσι θα έχει λαμβάνειν περί τα 55 εκατομμύρια ευρώ ετησίως στο Μαϊάμι, αυξάνοντας κατά 20 εκατ.ευρώ τον αντίστοιχο μισθό που είχε στο «Παρκ ντε Πρενς»!

Στη νέα του «στέγη», θ’ απολαύσει νέες ποδοσφαιρικές εμπειρίες, αλλά και τέτοιες ζωής παρέα με τη σύζυγο και τα παιδάκια τους στην μαγευτική πόλη. 

«Οι διαπραγματεύσεις κράτησαν… τρία χρόνια, εκ των οποίων, στον ενάμιση χρόνο ήταν αρκετά έντονες οι συζητήσεις μας μαζί του» ανέφερε ο συνιδιοκτήτης της Ίντερ Μαϊάμι, Χόρχε Μας, όπως αναφέρει η El Pais.

Υπενθυμίζεται πως ο Λίο, υπογράφοντας στον αμερικανικό σύλλογο, εξασφάλισε αρκετά μεγάλο ποσοστό από τις πωλήσεις της φανέλας του, ποσοστό από τις συνδρομές που θα γίνουν στο MLS Apple Tv όπου θα τον απολαμβάνει ο κόσμος, ενώ, όπως συμβαίνει συνήθως σε τέτοια μεγάλα deal, θα έχει δικαίωμα αγοράς μετοχών για franchise στην Λίγκα.



Κώστας Ζάλιαρης

www.bnsports.gr  

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0