Football Talk

EURO U21: Η Αγγλία «υπέταξε» τους Πορτογάλους με 1-0 και πάει να βρει το Ισραήλ στον ημιτελικό! (video)

EURO U21: Η Αγγλία «υπέταξε» τους Πορτογάλους με 1-0 και πάει να βρει το Ισραήλ στον ημιτελικό! (video)

Το τέρμα του Άντονι Γκόρντον στο 34ο λεπτό ήταν αρκετό για να κρίνει τον προημιτελικό μεταξύ της Αγγλίας και της Πορτογαλίας (1-0), χαρίζοντας την πρόκριση στα ημιτελικά του EURO U21 στα «Τρία Λιοντάρια». Εκεί, θα βρεθούν απέναντι στο Ισραήλ.

Ένα γκολ ήταν αρκετό. Η Αγγλία ήταν εκείνη που πανηγύρισε την πρόκριση στα ημιτελικά του EURO U21, επικρατώντας με 1-0 επί της Πορτογαλίας! Μπορεί να μην ήταν επιβλητική στο παιχνίδι της, πραγματοποιώντας αποκλειστικά πέντε τελικές προσπάθειες προς την αντίπαλη εστία, ωστόσο αυτό δεν την εμπόδισε να πάρει τη νίκη και να συνεχίσει την προσπάθειά της προς την κατάκτηση του τίτλου.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε στο 34ο λεπτό ο Άντονι Γκόρντον. Ύστερα από όμορφη ενέργεια του Γκιμπς-Γουάιτ, ο 22χρονος εξτρέμ πλάσαρε εύστοχα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να δώσει το προβάδισμα στα «Τρία Λιοντάρια».


Στην επανέναρξη του αγώνα, οι Πορτογάλοι ανέβασαν «στροφές», προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση, ωστόσο παρά το γεγονός ότι έφτασαν κοντά, με τον Αραούχο να σημαδεύει το δοκάρι στο 73’, δεν τα κατάφεραν. Κάπως έτσι, οι Άγγλοι προκρίθηκαν στους «4» και θα βρεθούν αντιμέτωποι με το Ισραήλ, με φόντο μία θέση στον μεγάλο τελικό.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0