Football Talk

ΑΕΚ: Έρχονται εξελίξεις με Πάλμα

ΑΕΚ: Έρχονται εξελίξεις με Πάλμα

Πώς έχουν τα τελευταία δεδομένα για το ενδιαφέρον που έχει δείξει η ΑΕΚ για τον Πάλμα.

Η ΑΕΚ θέλει και θα πάρει εξτρέμ μέσα στο καλοκαίρι και είναι πλέον δεδομένο πως έχει ψηλά στη λίστα της τον Λουίς Πάλμα. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον παίκτη είναι ουσιαστικό… Δεν αποκλείεται μάλιστα να έχουμε και σχετικά άμεσες εξελίξεις με το συγκεκριμένο θέμα καθώς στην Ελλάδα αναμένονται σύντομα οι εκπρόσωποι του παίκτη.

Ο Άρης θέλει να πουλήσει τον Πάλμα. Δεν βρήκε τα πολλά χρήματα που αξίωνε αρχικά (περίπου 5 εκατ. ευρώ!) από ομάδα του εξωτερικού (μάλιστα η Ρέιντζερς όπως έγραψαν στη Σκωτία έκανε πίσω) και έριξε τις απαιτήσεις του. Οι συζητήσεις της ΑΕΚ με τον Άρη έχουν βάση και έχουν βελτιωθεί, όπως φάνηκε και από τη συμφωνία που υπήρξε για την αγορά των 50% των δικαιωμάτων του Χρυσόπουλου από την Ένωση.

Σαφώς η περίπτωση του Πάλμα είναι διαφορετική απ’ αυτή του Χρυσόπουλου, όμως η είδηση είναι πως υπάρχει καλό σημείο επαφών. Να σημειωθεί επίσης πως οι μάνατζερ του 23χρονου εξτρέμ διατηρούν το 30% των δικαιωμάτων του, άρα συζητήσεις πρέπει να γίνουν και με αυτούς. Και θα γίνουν… Τούτη την ώρα τα πάντα είναι ανοιχτά και το δεδομένο είναι πως η ΑΕΚ θέλει να πάρει τον Πάλμα και κινείται προς αυτή την κατεύθυνση… 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0