Football Talk

ΑΕΚ: Παίρνει Χρυσόπουλο από τον Άρη

ΑΕΚ: Παίρνει Χρυσόπουλο από τον Άρη

Η ΑΕΚ αγοράζει το 50% των δικαιωμάτων του νεαρού στόπερ έναντι 800.000 ευρώ.

Η ΑΕΚ προχωράει σε μία μεταγραφική επένδυση και κάνει δικό της τον Κωνσταντίνο Χρυσόπουλο από τον Άρη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΑΕΚ θα αποκτήσει το 50% των δικαιωμάτων του 20χρονου στόπερ έναντι 800.000 ευρώ!

Ο Χρυσόπουλος είναι αριστεροπόδαρος στόπερ, ανήκει στον Άρη και πέρυσι έπαιξε ως δανεικός στον Ολυμπιακό Β’. Η ΑΕΚ τον κάνει δικό της και τον προορίζει για την ΑΕΚ Β σε πρώτη φάση και υπό προϋποθέσεις έχει τη δυνατότητα να παίξει και στην πρώτη ομάδα.

Ο Χρυσόπουλος (με ύψος 1.91 μ.)μάλιστα ακόμα και στον Ολυμπιακό υπήρχαν στιγμές που ο Μίτσελ τον έπαιρνε σε προπονήσεις της πρώτης ομάδας και σε κάποια ματς και στην αποστολή. Πέρυσι με τον Ολυμπιακό Β είχε 21 συμμετοχές και ένα γκολ στο πρωτάθλημα της SuperLeague 2. Μάλιστα, το συγκεκριμένο γκολ το είχε πετύχει κόντρα στην Προοδευτική (1-0) και είχε συγκινήσει τους πάντες με την αφιέρωσή του. Είχε σηκώσει την μπλούζα του και είχε τυπωμένη σε ένα μπλουζάκι μία φωτογραφία του μαζί με τον πατέρα  του. Μία κίνηση ως το δικό του «ευχαριστώ» στον άνθρωπο που τον έβαλε στο ποδόσφαιρο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο νεαρός αμυντικός, θα ταξιδέψει άμεσα στην Ολλανδία προκειμένου να ενταχθεί στην προετοιμασία της ομάδας.

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0