Football Talk

Χάβερτς: «Η ενότητα της Άρσεναλ ήταν εμφανής και γι’ αυτό ήταν δύσκολος αντίπαλος» (video)

Χάβερτς: «Η ενότητα της Άρσεναλ ήταν εμφανής και γι’ αυτό ήταν δύσκολος αντίπαλος» (video)

Ο Κάι Χάβερτς δελεάστηκε τρομερά από τη νοοτροπία που αντίκριζε στην Άρσεναλ κάθε φορά που την αντιμετώπιζε ως παίκτης της Τσέλσι και αυτό θέλει να βιώσει πλέον, όντας «κανονιέρης» για τα επόμενα χρόνια. «Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω ξανά στο Champions Leagu» σχολίασε, αφού η πρώην ομάδα του έμεινε εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων για τη νέα σεζόν… 

Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός ανήκει στην Άρσεναλ κι ας μην έχει ανακοινωθεί ακόμα. Αυτό αναμένεται να γίνει τις επόμενες ώρες, ωστόσο, διέρρευσε η πρώτη του συνέντευξη ως μέλος της ομάδας του Μικέλ Αρτέτα.

«Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι σε αυτό το κλαμπ που έχει μεγάλη ιστορία, μακάρι να πετύχουμε πολλά» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Παίζοντας κόντρα στην Άρσεναλ αντιλήφθηκα το οικογενειακό κλίμα και τη νοοτροπία αυτής της ομάδας. Το νιώθεις άλλωστε. Είναι από τους κύριους λόγους που είναι δύσκολο ν’ αντιμετωπίσεις αυτό το σύνολο με τους τόσους ταλαντούχους παίκτες». Αναφορικά με τον αριθμό που θα έχει ξανά στην φανέλα του, σχολίασε:

«Το 29 που παίρνω στη φανέλα έχει ιστορία, κυρίως με τον αδερφό μου. Το έπαιρνε όταν παίζαμε video-games και από τότε που έγινα επαγγελματίας το πήρα και μου φέρνει τύχη».

Όσο για την βοήθεια που θα προσφέρει από τις εμπειρίες του στο Champions League, είχε να πει: «Η κατάκτηση του Champions League είναι το καλύτερο συναίσθημα που έχω βιώσει και πλέον ανυπομονώ να παίξω ξανά στη διοργάνωση ως μέλος της Άρσεναλ».

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0