Football Talk

ΑΕΚ: Ουσιαστικό το ενδιαφέρον της για Πάλμα

ΑΕΚ: Ουσιαστικό το ενδιαφέρον της για Πάλμα

Γράφει ο Θοδωρής Καρβουνιάρης

Η ΑΕΚ θέλει εξτρέμ και είναι δεδομένο πως έχει στη λίστα της τον Λουίς Πάλμα! Πράγματι το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον παίκτη του Άρη υπάρχει από πέρυσι. Η εικόνα του στο γήπεδο με τη φανέλα του Άρη τον οδήγησαν στα... ραντάρ του Ματίας Αλμέιδα. Υπήρξε η φημολογία μάλιστα ότι η ΑΕΚ κατέθεσε ήδη πρόταση στον Άρη για τον αγορά του 23χρονου, ωστόσο προς το παρόν κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από καμία ομάδα.

Παρ’ όλα αυτά όπως γνωρίζουμε στην Ελλάδα μεταξύ δυο ελληνικών συλλόγων αρκούν μερικά… τηλεφωνήματα για να προχωρήσει μία μεταγραφή. Το δεδομένο λοιπόν στην παρούσα φάση είναι πως το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Πάλμα είναι ουσιαστικό. Ακόμα και να μην είχε ανάγκη η Ένωση για την απόκτηση εξτρέμ ο συγκεκριμένος παίκτης μπορούσε να αποκτηθεί ως… έξτρα μεταγραφή. Αυτή τη στιγμή μάλιστα η ΑΕΚ έχει ανάγκη από πλάγιο επιθετικό καθώς ο Πάολο Φερνάντες τραυματίστηκε σοβαρά και δεν υπολογίζεται για τους επόμενους αρκετούς μήνες, ενώ ο Νορντίν Άμραμπατ παραμένει ελεύθερος, αν και το θέμα του δεν έχει κλείσει, οριστικά.

Ίσως, λοιπόν, έχουμε εξελίξεις το επόμενο διάστημα για ΑΕΚ και Πάλμα κι εφόσον ο Άρης αξιώσει λογικά χρήματα είναι πιθανό να έχουμε μεταγραφή. Σε διαφορετική περίπτωση η Ένωση θα κινηθεί και θα αποκτήσει άλλον εξτρέμ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0