Football Talk

Γιοβάνοβιτς: «Χαίρομαι που επέστρεψαν παίκτες, θέλουν χρόνο, περιμένουμε και αυτούς που θα έρθουν…» (video)

Γιοβάνοβιτς: «Χαίρομαι που επέστρεψαν παίκτες, θέλουν χρόνο, περιμένουμε και αυτούς που θα έρθουν…» (video)

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά την πρώτη «φιλική» νίκη του Παναθηναϊκού.

Ικανοποιημένος ήταν ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά το πρώτο, φιλικό τεστ του Παναθηναϊκού στη νέα σεζόν, κάνοντας λόγο και για τους παίκτες που επέστρεψαν, αλλά και για αυτούς που αναμένεται να προστεθούν στο ρόστερ των «πρασίνων».

Διαβάστε αναλυτικά:

«Σίγουρα ήταν ένα ματς μετά από 10 μέρες και ένα ταξίδι, με αρκετούς νέους και παίκτες που προέρχονται από σοβαρούς τραυματισμούς. Για αυτό ζητήσαμε ένα φιλικό με πολύ πιο εύκολο αντίπαλο και λιγότερο χρόνο. Περιμένουμε και τους παίκτες που θα έρθουν τις επόμενες μέρες.

Δεν ξεχωρίζω κάτι. Δεν έχω κάτι να σχολιάσω. Ήταν φανερή η διαφορά δυναμικότητας. Θέλαμε να είμαστε σοβαροί γιατί προερχόμαστε και από ένα ταξίδι. Όσον αναφορά το ματς δεν έχει κάτι ιδιαίτερο. Είναι πρώτο ματς, ομάδα μικρότερης δυνατότητας αλλά είναι καλά τέτοια παιχνίδια για την αρχή της προετοιμασίας. Είχαμε παιδιά που ήρθαν μαζί μας, νέα παιδιά και από σοβαρούς τραυματισμούς και έτσι με αυτόν τον τρόπο επέστρεψαν στην ομάδα.

Είναι δύσκολο για τα παιδιά που επέστρεψαν. προσπαθήσαμε να μειώσουμε όποιο ρίσκο υπήρχε. Σίγουρα τα παιδιά δεν είναι ακόμη έτοιμα και σε μία κατάσταση που θα τους υπολογίζουμε περισσότερο. Αυτά τα ματς τους δίνουν ώθηση ψυχολογική για να τους βοηθήσει. Μετά από 8 μήνες απουσίας χρειάζονται και τη δική μας στήριξη και να επιστρέψουν όσο πιο σύντομα μπορούν πριν τον τραυματισμό τους.»


www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0