Football Talk

Βάζει ακόμα 15 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό ο Βαγγέλης Μαρινάκης!

Βάζει ακόμα 15 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό ο Βαγγέλης Μαρινάκης!

Για τρίτη φορά μέσα σε έναν χρόνο, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κάλυψε εξ' ολοκλήρου την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, βάζοντας συνολικά 40 εκατ. ευρώ σε αυτό το διάστημα.

Γράφει ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος

Για τρίτη συνεχόμενη σεζόν ο Ολυμπιακός δεν θα έχει τα έσοδα από το Τσάμπιονς Λιγκ και ως εκ τούτου ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών για να διατηρήσει την αγαπημένη του ομάδα σε υψηλό επίπεδο αναγκάζεται να βάλει... βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Συγκεκριμένα όπως έγινε σήμερα γνωστό ο Βαγγέλης Μαρινάκης κάλυψε εξ' ολοκλήρου, με ένα ποσό της τάξης των 15 εκατομμυρίων ευρώ, τη νέα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Ολυμπιακός. 

Αξίζει δε να σημειωθεί πως πρόκειται για την τρίτη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στον Ολυμπιακό μέσα σε έναν χρόνο, ενώ και οι τρεις έχουν καλυφθεί αποκλειστικά από τον πρόεδρο του συλλόγου. Πέρσι τον Ιούλιο είχε βάλει 10 εκατ. ευρώ, ενώ τον περασμένο Δεκέμβρη άλλα 15 εκατ. ευρώ, για να φτάσουμε στο βράδυ της Δευτέρας (26/6) που με ακόμα 15 εκατ, ευρώ ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει βγάλει από την τσέπη του  συνολικά 40 εκατ. ευρώ μόνο τον τελευταίο χρόνο. 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0