Football Talk

Μπαρτσελόνα: Επίσημα «μπλαουγκράνα» ο Γκουντογκάν με «μυθική» ρήτρα αποδέσμευσης!

Μπαρτσελόνα: Επίσημα «μπλαουγκράνα» ο Γκουντογκάν με «μυθική» ρήτρα αποδέσμευσης!

Ο Ιλκάι Γκουντογκάν ανακοινώθηκε επίσημα ως ο νέος ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα!

Σχετικά Άρθρα

Ο Ιλκάι Γκουντογκάν έγινε και επίσημα πια κάτοικος Βαρκελώνης! Η Μπαρτσελόνα προχώρησε στην ανακοίνωση του 32χρονου μέσου, με το συμβόλαιό του να έχει διάρκεια δύο ετών.

Αυτό που εντυπωσιάζει, ωστόσο, είναι η ρήτρα αποδέσμευσης. Γιατί; Διότι αγγίζει το «αστρονομικό» ποσό 400 εκατομμυρίων ευρώ, σε περίπτωση που κάποια ομάδα θελήσει να τον αποκτήσει!

Λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση της απόκτησής του από τους Καταλανούς, ο παίκτης έστειλε το δικό του μήνυμα στους φιλάθλους της ομάδας, δηλώνοντας ενθουσιασμένος για το νέο ταξίδι που ξεκινάει για εκείνον.

Μάλιστα, έστειλε και το δικό του αποχαιρετιστήριο μήνυμα προς τη Μάντσεστερ Σίτι, λέγοντας: «Μετά από 7 χρόνια τελειώνει ένα υπέροχο διάστημα. Με έκανες να πραγματοποιήσω όλα μου τα όνειρα. Θα σε έχω για πάντα στην καρδιά μου. Μια φορά μπλε, πάντα μπλε! Ευχαριστώ Μάντσεστερ Σίτι!»

Παράλληλα, ο Γκουντογκάν δημοσίευσε ένα κείμενο στο περιοδικό «Players Tribune», όπου ανέφερε αναλυτικά:

«Νομίζω ότι ο Πεπ ήλπιζε πως θα φεύγαμε μαζί από τη Σίτι, όπως ήρθαμε κιόλας. Είμαι σίγουρος, όμως, ότι κατανοεί την απόφασή μου. Σίγουρα βοηθάει και το ότι πηγαίνω στην ομάδα που μεγάλωσε. Μακάρι να συναντηθούμε ξανά σύντομα σε έναν τελικό Champions League.

Αν έφευγα, υπήρχε μόνο μία ομάδα στον κόσμο για την οποία θα είχε νόημα. Ή Μπαρτσελόνα, ή τίποτα. Από όταν ήμουν μικρό παιδί ονειρευόμουν να φορέσω αυτή τη φανέλα κάποια στιγμή στη ζωή μου. Είμαι πεπεισμένος ότι έχω μερικά ακόμα χρόνια στο κορυφαίο επίπεδο και απλά θέλω να βοηθήσω την Μπαρτσελόνα να επιστρέψει εκεί που της αξίζει. Θα συναντηθώ εκ νέου με τον καλό μου φίλο, Λέβα και είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω υπό τις οδηγίες ενός ακόμα προπονητή που λατρεύω εδώ και καιρό. Όταν ο Τσάβι μού μίλησε για το project, μου φάνηκε τόσο φυσικό. Βλέπω πολλές ομοιότητες μεταξύ μας ως χαρακτήρες και στον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε το παιχνίδι».

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0