Football Talk

Ατρόμητος: Ανακοίνωσε τον Γιουμπιτάνα για τρία χρόνια

Ατρόμητος: Ανακοίνωσε τον Γιουμπιτάνα για τρία χρόνια

Παίκτης του Ατρομήτου με κάθε επισημότητα για τα επόμενα τρία χρόνια είναι ο Ντένζελ Γιουμπιτάνα.

Μετά τον Παναγιώτη Τσιντώτα, ο Ατρόμητος πραγματοποίησε τη δεύτερη φετινή του μεταγραφή, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντένζελ Γιουμπιτάνα μέχρι το 2026.

Ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της Super League 2, εξέφρασε την ικανοποίηση του που θα φοράει τη φανέλα με το αστέρι στο στήθος και τόνισε ότι η μεταγραφή του αποτελεί μεγάλο βήμα για την καριέρα του.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, Ντένζελ Γιουμπιτάνα, που αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή, υπογράφοντας συμβόλαιο για τα επόμενα τρία χρόνια.

O Ντένζελ Γιουμπιτάνα (6/5/1999) έχει γεννηθεί στο Βέλγιο έχοντας ρίζες από το Σουρινάμ, είναι αριστεροπόδαρος, αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της μεοσεποθετικής γραμμής και ως δεύτερος επιθετικός και έχει περάσει από τις Ακαδημίες των Λιρς και Μαλίν.

Παρ’ όλα αυτά, το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το υπέγραψε με την Μπέβερεν το 2018 και το 2021 μετακόμισε για πρώτη φορά στην Ολλανδία για λογαριασμό της Ρόντα στην οποία παρέμεινε για λίγους μήνες (από τον Ιούλιο του 2021 μέχρι τον Ιανουάριο του 2022), έχοντας όμως 17 συμμετοχές και δύο γκολ.

Τον Φεβρουάριο του 2022 συμφώνησε με τον Ηρακλή και για πρώτη φορά αγωνίστηκε στη χώρα μας, έχοντας στο δεύτερο μισό εκείνης της σεζόν 17 εμφανίσεις με οκτώ γκολ και τρεις ασίστ. Η συνέχεια για τον ίδιο την επόμενη αγωνιστική περίοδο (2022/23) ήταν ακόμα πιο αποδοτική, αφού την ολοκλήρωσε με 23 συμμετοχές, πετυχαίνοντας 14 γκολ και προσφέροντας 4 ασίστ.

Μάλιστα, λόγω αυτής της παρουσίας ανακηρύχθηκε καλύτερος ποδοσφαιριστής της κατηγορίας για το 2022/23, έπειτα από ψηφοφορία των προπονητών και των παικτών της κατηγορίας. Συνολικά, στον 1,5 χρόνο παρουσίας του είχε 22 γκολ και 7 ασίστ
».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0