Football Talk

Μέσι: «Όταν σταματήσω το ποδόσφαιρο θα απολαμβάνω περισσότερο τα όσα έχω πετύχει»

Μέσι: «Όταν σταματήσω το ποδόσφαιρο θα απολαμβάνω περισσότερο τα όσα έχω πετύχει»

Ο Λιονέλ Μέσι παρευρέθηκε στο φιλικό της Νιούελς με την Εθνική Αργεντινής για το «αντίο» του Μάξι Ροντρίγκες και σε δηλώσεις του, αναφέρθηκε στη δική του απόσυρση από το ποδόσφαιρο.

Περισσότεροι από 42.000 άνθρωποι βρέθηκαν στο Ροσάριο, τιμώντας τον Μάξι Ροντρίγκες που αποσύρεται από το ποδόσφαιρο στα 42 του χρόνια, με τον Μέσι να αποθεώνεται και να πετυχαίνει χατ-τρικ.

Ο 36χρονος ήταν εκπληκτικός στην φιλική αυτή αναμέτρηση και μετά τη λήξη της, παραχώρησε δηλώσεις μιλώντας τόσο για την κατάκτηση του Μουντιάλ, όσο και για την στιγμή που θα αποφασίσει να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

«Έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που πέρασα τα γενέθλιά μου στο Ροσάριο, με την οικογένεια και τους φίλους μου. Είναι μάλιστα τα πρώτα γενέθλια που τα περνάω ως παγκόσμιος πρωταθλητής, οπότε είναι πολύ ξεχωριστά.

Είναι πάντα ιδιαίτερο να βρίσκομαι στο Ροσάριο. Όπως είχα πριν πριν λίγο καιρό: ήταν η σειρά μας να γίνουμε πρωταθλητές κόσμου, αλλά πίσω μας ήταν εκατομμύρια εντυπωσιακοί παίκτες που έκαναν σπουδαία πράγματα με την εθνική ομάδα και που απλά δεν είχαν μπορέσει να πάρουν το Κύπελλο
», είπε αρχικά ο νέος παίκτης της Ίντερ Μαϊάμι και έκλεισε:

«Παρόλο που αυτό που κάναμε ήταν κάτι το μοναδικό, ο κάθε παίκτης ονειρεύεται αυτό που θα έρθει περισσότερο από ό,τι έκανε. Όταν λοιπόν έρθει η δική μου σειρά να αφήσω το ποδόσφαιρο, θα θυμάμαι και θα απολαμβάνω τα όσα έχω πετύχει πολύ περισσότερο σε σύγκριση με τώρα», ήταν τα λόγια του Μέσι.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0