Football Talk

«Η ΑΕΚ θέλει τον Σάμι Μαέ»

«Η ΑΕΚ θέλει τον Σάμι Μαέ»
Τι γράφεται στην Ουγγαρία για τον 26χρονο διεθνή κεντρικό αμυντικό της Φερεντσβάρος και πώς πραγματικά έχει η υπόθεση.
Διαβάσατε νωρίτερα πως η ΑΕΚ αρχίζει και μετρά αντίστροφα για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού και τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό αρχίζουν και πληθαίνουν σχετικά με ενδιαφέρον της για ποδοσφαιριστές.

Ένας εξ αυτών είναι ο Σάμι Μαέ της Φερεντσβάρος. Συγκεκριμένα όπως γράφουν στην Ουγγαρία και ο δημοσιογράφος Μπενσέ Μπονσάκ «η ΑΕΚ Αθηνών έχει επίσημο ενδιαφέρον για τον Σάμι Μαέ. Ο παίκτης θέλει να φύγει, όμως ο σύλλογος θέλει να τον κρατήσει. Ο ελληνικός σύλλογος που ενδιαφέρεται είναι η ΑΕΚ και είναι πρόθυμη να δώσει αγώνα».

Πράγματι ο Μαέ είναι από τους παίκτες που η ΑΕΚ έχει εξετάσει σοβαρά, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν πως άλλος ποδοσφαιριστής, για το κέντρο της άμυνάς της, είναι αυτή τη στιγμή αυτός που έχει προχωρημένες επαφές μαζί του και όχι ο Μαέ.

Ο Μαέ έχει ύψος 1.88 μ., έχει γεννηθεί στο Βέλγιο και έχει καταγωγή από το Μαρόκο με το οποίο είναι διεθνής 10 φορές ως τώρα. Στην Φερεντσβάρος ανήκει από τον Φεβρουάριο του 2021 και έχει συμβόλαιό μαζί της μέχρι καλοκαίρι του 2024. Την περσινή σεζόν έπαιξε συνολικά σε 29 αγώνες έχοντας και δύο γκολ και μία ασίστ σε 2.335’ αγωνιστικά λεπτά.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0