Football Talk

Παναθηναϊκός: Οι πιθανοί αντίπαλοι μετά τον β’ προκριματικό του Champions League

Παναθηναϊκός: Οι πιθανοί αντίπαλοι μετά τον β’ προκριματικό του Champions League

Ο Παναθηναϊκός περιμένει Γκενγκ ή Ντνίπρο για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League , αλλά γνωρίζει ήδη τις υποψήφιες αντιπάλους σε περίπτωση πρόκρισης ή «υποβιβασμού» στο Europa League.

Οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν την Ντνίπρο ή τη Γκενκ στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, με τον πρώτο αγώνα να διεξάγεται στις 25-26/07 και τον δεύτερο στις 1-2/08. Ήδη, όμως, γνωρίζουν και ποιοι θα είναι οι πιθανοί αντίπαλοι σε περίπτωση πρόκρισης στον γ' προκριματικό γύρο του Champions League, αλλά και την ομάδα που θα την περιμένει στον γ' προκριματικό του Europa League σε περίπτωση αποκλεισμού.

Σε περίπτωση πρόκρισης και συνέχειας στη διοργάνωση με τα «αστέρια», ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει μία εκ των:

Ρέιντζερς (Σκωτία)

Μπράγκα (Πορτογαλία)

Αϊντχόφεν (Ολλανδία)

Μαρσέιγ (Γαλλία)

Σε ενδεχόμενο αποκλεισμού, το «τριφύλλι» θα αγωνιστεί στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League όπου θα περιμένει η Σλάβια Πράγας, την οποία αντιμετώπισε και πέρυσι στα προκριματικά του Conference League. Τα πράγματα σε αυτή την περίπτωση είναι απλά, αφού η Σλάβια βρίσκεται στο ίδιο pot με τον Ολυμπιακό, ο οποίος βάσει κανονισμών δεν μπορεί να κληρωθεί με τον Παναθηναϊκό, «σπρώχνοντας» έτσι τους Τσέχους αυτόματα στον δρόμο των «πρασίνων».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0