Football Talk

Προτεραιότητα της Άρσεναλ για το κέντρο της άμυνας ο Τίμπερ του Άγιαξ

Προτεραιότητα της Άρσεναλ για το κέντρο της άμυνας ο Τίμπερ του Άγιαξ

Βρήκε τον εκλεκτό του για το κέντρο της άμυνας ο Μικέλ Αρτέτα και αυτός είναι ο Γιουριέν Τίμπερ, ο οποίος αγωνίζεται στον Άγιαξ και πριν από ένα χρόνο, είχε ενδιαφερθεί για την απόκτησή του η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Προχωρούν οι συζητήσεις, αισιοδοξία στο Λονδίνο πως θα ολοκληρωθεί το deal.

Ανεξάρτητα από το τι μέλλει γενέσθαι με τις εκκαθαρίσεις του ρόστερ της Άρσεναλ και παρά την ανανέωση του συμβολαίου του Γουίλιαμ Σαλιμπά, ο Μικέλ Αρτέτα θέλει να φέρει ακόμη ένα στόπερ στην ομάδα του, και ο εκλεκτός ακούει στο όνομα του Γιουριέν Τίμπερ.

Πρόκειται για τον 22χρονο στόπερ του Άγιαξ, ο οποίος πέρυσι έπαιξε δυνατά στα ρεπορτάζ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά εν τέλει έμεινε στην Ολλανδία, για να πραγματοποιήσει φέτος μία εξαιρετική σεζόν.

Αγωνίστηκε σε 34 αναμετρήσεις, κατέγραψε δύο γκολ και ισάριθμες ασίστ, έπαιξε πάνω από 3000 αγωνιστικά λεπτά στην Eredivisie, και δεν έχασε ούτε μία ευρωπαϊκή αναμέτρηση της ομάδας του, τόσο στο Champions League, όσο και στο Europa League.

Σύμφωνα με τον Fabrizio Romano οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει, και μένει να δούμε αν ο Τίμπερ θα καταλήξει στην Άρσεναλ, με τον ίδιο να είναι θετικός. Ζητά κοντά στα 50 εκατομμύρια ο Άγιαξ, δίνει 30 η ομάδα του Έντου, αλλά υπάρχει αισιοδοξία σε αμφότερες πλευρές πως το deal θα ολοκληρωθεί με συμβιβασμούς!

Δημήτρης Μανάκος
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0