Football Talk

Επίσημο: Κάτοικος Περιστερίου για άλλον ένα χρόνο ο Κόλμαν

Επίσημο: Κάτοικος Περιστερίου για άλλον ένα χρόνο ο Κόλμαν
Για άλλον ένα χρόνο θα μείνει στον Ατρόμητο ο Κρις Κόλμαν.
Ήταν αναμενόμενο και πλέον έγινε... επίσημο. Ο Κρις Κόλμαν, ήρθε σε συμφωνία με τον Ατρόμητο και θα παραμείνει στο Περιστέρι για άλλον ένα χρόνο.

Δείτε την ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή της, Κρις Κόλμαν, για ακόμα μία χρονιά και με αυτόν τον τρόπο θα καθοδηγήσει την ομάδα μας για τη νέα σεζόν.

Ο Ουαλός προπονητής ανέλαβε το «Αστέρι» τον Ιανουάριο του 2022 σε μία πάρα πολύ δύσκολη περίοδο, ωστόσο κατάφερε μέσω της δουλειάς και της προσωπικότητάς του να το επαναφέρει σε τροχιά που ανταποκρίνεται πλήρως στην ιστορία της ομάδας, με αρχές και αξίες που εναρμονίζονται απόλυτα με τον Ατρόμητο.

Με αυτήν την εξέλιξη, ο Κρις Κόλμαν θα είναι ο άνθρωπος που από τον πάγκο θα καθοδηγήσει τον Ατρόμητο στη χρονιά που γιορτάζονται τα 100ά γενέθλια του συλλόγου, γεγονός που και για εκείνον αποτελεί ιδιαίτερη τιμή.

Ο τεχνικός της ομάδας μας έχει συμπληρώσει στον 1,5 χρόνο παρουσίας του στο Περιστέρι 57 αναμετρήσεις και με την ανανέωση του συμβολαίου του βάζει πλώρη για να γίνει ένας από τους μακροβιότερους στην ιστορία της ομάδας μας».

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0