Football Talk

Χάνει δύο ντέρμπι σε ένα μήνα ο Σαλάχ με το Κύπελλο Εθνών Αφρικής!

Χάνει δύο ντέρμπι σε ένα μήνα ο Σαλάχ με το Κύπελλο Εθνών Αφρικής!

Άτυχη η Λίβερπουλ, αναφορικά με την κλήρωση της Premier League που αισίως ολοκληρώθηκε, καθώς αναμένεται να χάσει τον Μοχάμεντ Σαλάχ σε τέσσερις αναμετρήσεις και οι δύο εξ’ αυτών να είναι ντέρμπι…

Δεν μπορεί να πει κανείς πως η Λίβερπουλ ήταν η… τυχερή της κλήρωσης για την επικείμενη, νέα σεζόν της Premier League, καθώς πέραν του γεγονότος πως θα είναι η πρώτη ομάδα που θα συναντήσει τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο στην επιστροφή του στο «Νησί» για λογαριασμό της Τσέλσι, αναμένεται να στερηθεί και τον Μοχάμεντ Σαλάχ.

Τρεις εβδομάδες μετά τη Boxing Day, δηλαδή έπειτα από το πρώτο 10ήμερο του Ιανουαρίου, ο Αιγύπτιος θα αναχωρήσει από το «Άνφιλντ», για να ενισχύσει τις προσπάθειες της χώρας του, στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Ποια είναι τα ματς από τα οποία θα απουσιάσει; Το πρώτο είναι με τη Μπόρνμουθ στο «Βιτάλιτι», όπου πέρυσι έχασε το πέναλτι και η Λίβερπουλ ηττήθηκε και τελευταία το ματς με τη Μπέρνλι, στο «Άνφιλντ», απέναντι στον Βινσέντ Κομπανί.

Μεσολαβούν όμως και δύο ντέρμπι. Αυτό κόντρα στην Τσέλσι, εντός έδρας, και η εξόρμηση στο «Έμιρεϊτς» απέναντι στην Άρσεναλ, με τους «κανονιέρηδες» να επικρατούν πέρυσι με 3-2 και τον Μοχάμεντ Σαλάχ να μην βρίσκει δίχτυα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0