Football Talk

Corriere Dello Sport: Η Μόντσα του Μπερλουσκόνι οδεύει προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη!

Corriere Dello Sport: Η Μόντσα του Μπερλουσκόνι οδεύει προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη!

Σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι είχε δρομολογήσει, λόγω της ασθένειάς του, τη μεταβίβαση της Μόντσα στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

«Βόμβα» έρχεται από την Ιταλία! Λίγες ώρες έπειτα από την είδηση του θανάτου του Σίλβιο Μπερλουσκόνι τη Δευτέρα (12/06), η «Corriere Dello Sport» αναφέρει πως ο Ιταλός, έχοντας υπόψιν του την ασθένεια που τον ταλαιπωρούσε, είχε φροντίσει ήδη για την επόμενη μέρα της Μόντσα.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ετοιμάζεται να επεκταθεί και στο χώρο του ιταλικού ποδοσφαίρου, με την απόκτηση του συλλόγου! Οι διαπραγματεύσεις είχαν ξεκινήσει πριν από μερικούς μήνες, με τον Μπερλουσκόνι να αναζητά κάποιον που θα βοηθούσε τη Μόντσα να συνεχίσει ακάθεκτη την ανοδική της πορεία.

Αυτό φαίνεται να το βρήκε στο πρόσωπό του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού και της Νότιγχαμ Φόρεστ, με το ρεπορτάζ της ιταλικής ιστοσελίδας να αναφέρεται και στη συνεργασία του Έλληνα επιχειρηματία, τόσο με τη Λίνα Σουλούκου, νέα διευθύνουσα σύμβουλο πλέον της Ρόμα, όσο και με τον Φρανσουά Μοντεστό, που το καλοκαίρι του 2022 έγινε ο νέος τεχνικός διευθυντής της Μόντσα. Χαρακτηριστικά τονίζεται ότι ο Μπερλουσκόνι φρόντισε να αφήσει το σύλλογο σε έναν άνθρωπο με μεγάλες φιλοδοξίες.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0