Football Talk

Χουάνγκ: «Είμαι έτοιμος για μεγάλο πρωτάθλημα, εκτός αν έχει θέμα ο Ολυμπιακός»

Χουάνγκ: «Είμαι έτοιμος για μεγάλο πρωτάθλημα, εκτός αν έχει θέμα ο Ολυμπιακός»

Ο Ινμπόμ Χουάγνκ μίλησε σε μέσο της χώρας του και αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως θα ήθελε να παίξει σε μεγαλύτερο πρωτάθλημα, αρκεί να μην δημιουργήσει πρόβλημα στην ομάδα του.

Ήταν ένας από τους μεγαλύτερους πρωταγωνιστές του φετινού Ολυμπιακού και από τους πιο σταθερούς του παίκτες. Ο Χουάνγκ αγωνίστηκε περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά και ο ίδιος θέλει να συνεχίσει να φοράει την φανέλα των «ερυθρολεύκων».

Ωστόσο, δήλωσε στην σελίδα chosun.com, ότι είναι έτοιμος να ακούσει προτάσεις από μεγαλύτερα πρωταθλήματα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Μέχρι τώρα, πήγα χωρίς δισταγμό σε μέρη που μπορούσα να αναπτυχθώ, αν με ήθελε μία ομάδα. Τώρα αν είχα την ευκαιρία να πάω σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα, είμαι έτοιμος να πάω χωρίς δισταγμό, εκτός αν υπάρχει πρόβλημα για την ομάδα μου. Φυσικά, δεν είναι ευγενικό να πω πως φεύγω από τον Ολυμπιακό χωρίς όρους, γιατί έλαβα μεγάλη αγάπη και έπαιξα καλά. Θέλω να πω πώς θέλω να παίξω οπουδήποτε αν μου δοθεί η ευκαιρία, όπως έκανα μέχρι σήμερα.

Την προηγούμενη σεζόν, έπαιξα με τον Ολυμπιακό και με την Εθνική μου ομάδα, τα περισσότερα παιχνίδια μου σε μια χρονιά. Ήταν πολύ σημαντικό για εμένα πως δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Ως ποδοσφαιριστής, έχω αναπτυχθεί στη διαχείριση του παιχνιδιού αλλά και σε άλλες πτυχές. Ήταν μία χρονιά που μπορούσα να δείξω τις δυνάμεις μου».

Ακολούθως, ο Χουάνγκ τόνισε ότι «είτε θελήσεις να μείνεις στην ομάδα που είσαι, είτε να πάρεις μεταγραφή, το μόνο που σε απασχολεί είναι να παίξεις ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο. Όπως συνέβη και στο Παγκόσμιο κύπελλο του Κατάρ, δεν χρειάζεται να τρομοκρατείσαι».

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0