Football Talk

Ντέιβιντ Μόγιες: «Η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου - Πριν τρία χρόνια θα το θεωρούσα τρελό» (video)

Ντέιβιντ Μόγιες: «Η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου - Πριν τρία χρόνια θα το θεωρούσα τρελό» (video)

Οι δηλώσεις του Ντέιβιντ Μόγιες με την κατάκτηση του Europa Conference League από τη Γουέστ Χαμ.

Η Γουέστ Χαμ κατέκτησε έναν ευρωπαϊκό τίτλο μετά τη νίκη της επί της Φιορεντίνα με 2-1 και ο Ντέιβιντ Μόγιες ήταν πανευτυχής

Ο Άγγλος τεχνικός κατάφερε να φτάσει στον πρώτο τίτλο της καριέρα του, μετά από περισσότερα από 1.000 ματς στους πάγκους και όπως ο ίδιος δήλωσε, «αυτό δεν είναι κάτι που συμβαίνει κάθε μέρα».


Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη σημασία της νίκης:

«Είναι φανταστικό. Έχω μία μακρά καριέρα στο ποδόσφαιρο και δεν υπάρχουν πολλές στιγμές που μπορεί ζήσεις κάτι ανάλογο. Αυτές οι στιγμές δεν συμβαίνουν συχνά για εμάς τους προπονητές».

Για τη Γουέστ Χαμ:

«Είναι ένας θαυμάσιος σύλλογος στο ανατολικό Λονδίνο που κάνει μία εκπληκτική δουλειά. Ένας οικογενειακός σύλλογος που με τον καιρό γίνεται καλύτερος και πιο δυνατός. Αυτό είναι ένα ακόμη βήμα της διαρκούς βελτίωσης που κάνει».

Για την πορεία στην Ευρώπη:

«Ολοκληρώσαμε αήττητη την πορεία μας στην Ευρώπη που είναι κάτι απίθανο. Μόνο πέρυσι χάσαμε στον ένα ημιτελικό. Δύο φανταστικά χρόνια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και τώρα θα έχουμε και τρίτο».

Για τον πατέρα του που ήταν στο γήπεδο:

«Ήταν μία μοναδική στιγμή, από αυτές που σπάνια συμβαίνουν. Αυτό το τρόπαιο σημαίνει πολλά και για εκείνον, όπως εμένα. Ακολουθεί την καριέρα μου όλα αυτά τα χρόνια. Αυτές τις στιγμές που πανηγυρίζεις με την οικογένειά σου ένα τρόπαιο που κατέκτησες στο τελευταίο λεπτό είναι σπάνιες. Μπορεί κάλλιστα να είχε γίνει ανάποδα και να χάναμε, αλλά το συναίσθημα τώρα είναι απίστευτο».

Για το αν ήταν η καλύτερη στιγμή της καριέρας του:

«Νομίζω πως ναι. Αν κάποιος μου έλεγε πριν τρία χρόνια όταν ανέλαβα τη δουλειά ότι την ίδια σεζόν θα αποφεύγαμε τον υποβιβασμό στο τέλος, αλλά θα κατακτούσαμε ευρωπαϊκό τίτλο θα τον έλεγα τρελό».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0