Football Talk

Βιτσέντζο Ιταλιάνο: «Το να χάνεις δύο τελικούς πονάει»

Βιτσέντζο Ιταλιάνο: «Το να χάνεις δύο τελικούς πονάει»

Μετά την οδυνηρή ήττα της Φιορεντίνα με 2-1 από την Γουέστ Χαμ στον τελικό του Europa Conference League ο προπονητής των «βιόλα» μίλησε για τους δύο «επίπονους» τελικούς που έχασε φέτος η ομάδα του.

Η Φιορεντίνα δεν τα κατάφερε και στο «θρίλερ» απέναντι στην Γουέστ Χαμ έφυγε από την Πράγα με… άδεια χέρια. Οι Άγγλοι πήραν την νίκη στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού και με το τελικό 2-1 κατέκτησαν το πολυπόθητο τρόπαιο.

Ο Βιτσέντζο Ιταλιάνο μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή σε δηλώσεις του στάθηκε στο πόσο επίπονο είναι που η ομάδα έχασε δεύτερο σερί τελικό φέτος μετά την ήττα με 2-1 από την Ίντερ για το κύπελλο Ιταλίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βιτσέντζο Ιταλιάνο:

«Χάσαμε δύο τελικούς ενώ παίξαμε πολύ καλά, είναι κρίμα. Δεν πίστευα ότι η απόψε θα τελειώσει έτσι, παίξαμε, αντιδράσαμε σε ένα πέναλτι που θα μπορούσε να μας σκοτώσει. Είχαμε την ευκαιρία με τον Μαντραγκόρα. Θα μπορούσαμε να είχαμε πάει στην παράταση. Λυπάμαι, σκέφτομαι τα αγόρια που τα είδα στεναχωρημένα. Ένα αμφισβητούμενο πέναλτι και ένα γκολ που θα μπορούσε να αποφευχθεί μας καταδίκασαν. Το να χάνεις δύο τελικούς πονάει, ποτέ δεν ήθελα να ζήσω μια τέτοια κατάσταση».

 

www.bnsports.gr 

 

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0